Nederlands

Over OC Soesterberg

In ontmoetingscentrum Soesterberg is iedereen welkom, wordt iedereen geaccepteerd en wordt naar elkaar omgekeken. Het voelt als een tweede huis waar iedereen hun eigen ding kan én mag doen. Dus kom je alleen voor jouw activiteit? Dan is dat helemaal goed! Of vind je het leuk om iedere dag even een bakje koffie te komen doen? Dan kan dat ook! Wil je liever meehelpen het ontmoetingscentrum (OC) opgeruimd te houden, een activiteit op zetten of iets in de administratie? Het kan allemaal! Dolores denkt graag met je mee.

Dolores is de sociaal werker van OC Soesterberg. Zij regelt en coördineert veel binnen het OC zodat alles goed verloopt. Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of zit je ergens mee? Dolores is erg betrokken bij iedereen en maakt altijd even tijd vrij om naar je te luisteren.

Het ontmoetingscentrum is van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Sociaal Werker Dolores is in principe aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 11.00 - 15.00 uur.

Klik op de buttons voor het laatste nieuws, de agenda van de activiteiten en het activiteitenoverzicht.

Kies voor andere opties binnen de OC Soesterberg