Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Personenalarmering

Wat is personenalarmering?
Dit is een systeem waarmee u in noodsituaties via één druk op de knop hulp kunt inschakelen.
Dat kan met behulp van een halshanger of een horloge.

            

     Horloge Senior Horloge Activealarm horloge lifewatcher active

SOS Button


We hebben personenalarmering die binnen- en buitenshuis werkt.
Deze personenalarmering is zowel in huis als buitenshuis geschikt om alarm mee te maken en direct contact te krijgen met de alarmcentrale of met bekenden van u zelf.

Hoe werkt de personenalarmering.
Personenalarmering met bekenden, ook wel sociale alarmering genoemd.
U maakt alarm via de knop van uw halshanger of horloge en uw bekenden krijgen een oproep dat u alarm maakt. Zij kunnen direct met u spreken, overleggen en komen helpen.

Personenalarmering via de alarmcentrale.
U maakt alarm via de knop van de halshanger of horloge en de zorgcentrale spreekt eerst met u. In geval van nood kan de zorgcentrale direct 112 voor u bellen. De zorgcentrale belt altijd ook uw contactpersoon. 

Hulp is onderweg
De contactpersoon komt direct zo snel mogelijk naar u toe. Hij/zij kan u ook altijd bellen en met u praten  via de halshanger of het horloge.

Een veilig gevoel
niet medische redenen kunnen een argument zijn om personenalarmering aan te vragen. Bijvoorbeeld omdat u bang bent te vallen, u alleen woont of u het gewoon een veilig gevoel vindt.


Wilt u onze hulp bij het aanvragen dat kun u dit aanvragen bij de SWOS, via telefoonnummer   035  602 36 81, op werkdagen van 8.30 uur tot 13.30 uur.
Hebt u niemand om u te helpen om alles te regelen dan kunnen wij u helpen om via Espria een personenalarmering aan te schaffen.
U hebt wel minstens 2 contactpersonen nodig, die te bereiken zijn als u alarm maakt en die binnen 20 minuten bij u kunnen zijn.

Onze hulp
Na aanmelding komt de vrijwilliger bij u en uw contactpersoon thuis om u te helpen bij het invullen van de gevraagde informatie op de website.

Installatie
Als het apparaat bij u thuis is kunnen de vrijwilligers u helpen  de alarmeringsapparatuur in te stellen. Hij legt u uit hoe de apparatuur werkt en hoe u een alarm meldt door middel van de halshanger of het horloge.


 

U kunt op elk moment de vrijwilligers van de SWOS vragen u te helpen, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.30-13.30 uur.