Nederlands

Computerinloop wordt Digitaal Café SWOS

Het Digitaal Café in OC de Klarinet is het leercentrum van SeniorWeb. Voor vragen en hulp bij problemen met computer (laptop), mobiel apparaat of met programma’s of apps ben je elke dinsdag tussen 09.30 - 11.30 uur van harte welkom. 

De computergroep van de SWOS telt drie actieve vrijwilligers die elke dinsdagmorgen vragen beantwoorden en eventueel helpen met het oplossen van problemen met computer (laptop), mobiel apparaat of met programma’s of apps. Kortom: met alles wat te maken heeft met de snel veranderende zaken in jouw digitale leven.

Denk daarbij niet alleen aan het gebruik van uw laptop, smartphone en/of tablet. Of aan advies bij de aanschaf daarvan. Denk ook bijvoorbeeld aan aanvragen en gebruik van DigiD, ov-chipkaart of museumjaarkaart. En aan het gebruik van jouw accounts die je kunt (of vaak zelfs moet) aanhouden voor ziekenhuizen, webwinkels, jouw bank, het zoeken van informatie, et cetera.

In OC de Klarinet beschikt de computergroep over een eigen ruimte. Breng vooral je laptop, telefoon en/of je tablet mee. Als hulp in OC de Klarinet niet mogelijk is komen we natuurlijk bij je thuis.

Voor meer info kun je contact opnemen met Henk ten Seldam, tel. 06 44 02 88 07. 

Nieuwsoverzicht