Nederlands

SWOS lanceert nieuwe website in samenwerking met Reto!

Stichting Welzijn Ouderen Soest heeft dinsdag in samenwerking met Reto een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe website speelt de SWOS in op (toekomstige) vraagstukken van senioren in Soest en Soesterberg.

Twan Beckers, directeur van de SWOS: “We zijn verheugd dat wij samen met Reto de volgende stap hebben kunnen zetten. Het is juist voor de inwoners van Soest en Soesterberg van belang dat we alle senioren en hun eventuele (klein)kinderen goed op de hoogte zijn van de dienstverlening van de SWOS. De website moet de komende jaren uitgroeien tot het digitale informatiepunt voor senioren in Soest en Soesterberg. De eerste stappen zijn daarin nu gezet. Daarnaast wil ik in het bijzonder de Vrienden van de SWOS bedanken voor de financiële bijdrage die zij hebben gedaan om de website te kunnen realiseren”.

Remco de Hiep, directeur Reto BV beaamt dit. “Een effectieve samenwerking zoals wij die graag aangaan! Een half jaar lang was wekelijks iemand van de SWOS fysiek aanwezig bij Reto om aan de slag te gaan met de inhoud terwijl Reto met de vormgeving en techniek bezig was. Aan alle kanten werd gewerkt en elke week een stap beter. Dat geeft energie! Een website is tegenwoordig nooit klaar en er ligt ondertussen een aardige roadmap die uit enthousiasme is ontstaan. Maandelijks zullen we met elkaar blijven door ontwikkelen. Remco de Hiep, directeur Reto B.V.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van de SWOS kunnen inwoners zich ook aanmelden voor de tweewekelijkse nieuwsbrief, via swos.nl/nieuwsbrief

Nieuwsoverzicht