Nederlands

Stichting kamers met Aandacht zoekt onderdak

Stichting kamers met Aandacht is begin 2023 gestart in Soest en omstreken. De stichting zoekt inwoners met ruimte in hun hart en huis om een kamer te verhuren aan een jongere. Jongeren die er erg alleen voor staan en liever niet helemaal alleen wonen maar bij iemand in huis. Voor gezelligheid en aanspraak.

Stichting Kamers met Aandacht doet de bemiddeling, stelt de huurcontracten op en is het hele traject betrokken bij de verhuurder. De jongere heeft haar of zijn eigen hulpverlener. 


Op zoek naar:

Stichting Kamers met Aandacht is in Soest op zoek naar een kamer voor een jongedame, 21 jaar, afkomstig uit Soest. Zij is bijna klaar met haar opleiding MBO Verpleegkunde en zal dan uit de woning moeten waar ze nu verblijft omdat ze daar kan wonen gekoppeld aan haar studie. Ze wil het liefst bij oudere mensen wonen en wil ook een tegendienst bewijzen als gezelschap, een klusje, of wat dan ook. Ze houdt van gezelligheid, maar wel van een rustige woonomgeving. Ze is erg opgeruimd en netjes en zelfstandig. Ze heeft verder geen problemen, behalve het feit dat ze er erg alleen voor staat.

Website: www.kamersmetaandacht.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hannah van Nordennen: hannah@kamersmetaandacht.nl of 06 22 76 53 49.

Nieuwsoverzicht