Nederlands

Stem nu op de Rabo ClubSupport!

Ieder jaar geeft de rabobank ieder jaar een deel van hun financiële resultaat terug aan verenigingen in de vorm van het Rabo ClubSupport. Iedereen die lid is van de Rabobank, kan stemmen op verschillende clubs/verenegingen. Ook dit jaar doet de SWOS weer mee. Afgelopen vrijdag is de nieuwsbrief verstuurd met dit nieuws over de Rabo ClubSupport actie. In dit artikel zat helaas de link naar de stempagina niet toegevoegd. Hieronder hebben we de link toegevoegd.

Veel senioren in Soest en Soesterberg maken gebruik van de seniorenbus. Voor vervoer naar bijvoorbeeld de huisarts, fysiotherapeut, een wekelijkse activiteit maar ook naar het winkelcentrum, markt of familie. Dit alles tegen een geringe ritprijs van €1,75. 

Om de Seniorenbus voor iedereen toegankelijk te houden, draagt de Gemeente Soest bij én komt een deel voort uit Sponsoring waaronder Rabo ClubSupport. Wil jij op ons stemmen zodat we ook dit jaar weer sponsoring vanuit de Rabo ClubSupport mogen ontvangen? Dan kunnen we de ritprijs ook dit -en komend jaar- zo laag mogelijk kunnen houden en daardoor voor iedereen de Seniorenbus toegankelijk blijft.

Je bent verplicht om op 3 verschillende organisaties je stem uit te brengen. De SWOS organiseert ieder jaar in samenwerking met Cosbo het seniorencongres. Je kunt ook een stem uitbrengen op KBO Soest-Soesterberg. Daarmee steun je het seniorencongres.

Stemmen kan via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/amersfoort-eemland/stemmen?

Nieuwsoverzicht