Nederlands

Mantelzorgontbijtjes een groot succes

Vrijdag 10 november was het zover. Vrijwilligers en medewerkers brachten in de ochtend 75 mantelzorgontbijtjes rond in Soest en Soesterberg. Dit alles in het teken van de Dag van de Mantelzorg. Al een aantal jaren biedt de SWOS in samenwerking met de Vrienden van de SWOS, mantelzorgers een ontbijtje aan. Ook dit jaar was het weer een groot succes. We kregen lieve berichtjes die we graag met jullie willen delen:

"Vanochtend werd ik verrast door het brengen van een ontbijt voor 2 en een lieve brief. Ik ben er verlegen van en wil jullie hartelijke danken voor dit mooie gebaar. Echt hartelijke dank."

"Alleen jullie begrijpen hoe zwaar het is om als Mantelzorger voor je naasten te werken en te zorgen. Hartelijk dank voor het originele en heerlijke ontbijt, wat door een van jullie medewerkers werd gebracht. Het was heerlijk en wij hebben genoten. Nogmaals dank!"

Ken jij een mantelzorger of ben jij mantelzorger die extra ondersteuning of luisterend oor kan gebruiken? De mantelzorgondersteuner denkt met je mee over hoe om te gaan met de ziekte van je naaste. Helpt jou bij het beantwoorden van vragen en bespreekt de mogelijkheden waar je als mantelzorger zelf gebruik van kan maken. Ook kan de mantelzorgondersteuner meedenken in het tijdelijk overnemen van taken als mantelzorger door een deskundige vrijwilliger. Neem vrijblijvend contact op met ons: 035 - 602 36 81.

Nieuwsoverzicht