Nederlands

Lezing over historie Soest door Lex Bergers en Peter Beijer

Boekhandel Van de Ven nodigt je van harte uit voor een lezing over de historie van Soest, gepresenteerd door de Soester auteurs Lex Bergers en Peter Beijer. Deze twee heren hebben bekendheid vergaard met hun uitgebreide collectie boeken over de rijke geschiedenis van Soest, waaronder titels zoals "Het Soester Natuurbad" en "Het Soester Uitgaansleven". Bovendien hebben ze een trilogie geschreven over Soester Iconische Bedrijven, waarvan het vierde deel in november zal verschijnen. Ook kun je uitkijken naar een toekomstig boek over de historie van Ziekenhuis Zonnegloren, dat gepland staat voor publicatie in november 2024.

Tijdens deze bijzondere avond zullen Lex en Peter aan de hand van interessant beeld- en filmmateriaal verhalen vertellen over de rijke geschiedenis van Soest. Je zult worden meegenomen op een reis door de tijd, waarbij je inzicht krijgt in de vele bijzondere gebeurtenissen en ontwikkelingen die ons prachtig dorp heeft gekend.

De lezing vindt plaats op dinsdag 29 augustus bij  Boekhandel Van de Ven, gelegen in het hart van Soest-Zuid. Het belooft een boeiende avond te worden voor alle geschiedenisliefhebbers en geïnteresseerden in de lokale cultuur.

Na de presentatie krijg je de gelegenheid om in een ontspannen sfeer te genieten van een drankje en privé te winkelen in de boekhandel. Een perfecte gelegenheid om jouw collectie historische boeken over Soest uit te breiden of om een uniek cadeau te vinden voor een dierbare.

Mis deze unieke kans niet om meer te weten te komen over de boeiende geschiedenis van Soest, verteld door de experts Lex Bergers en Peter Beijer. Zorg ervoor dat je dinsdag 29 augustus vrijhoudt in je agenda. We verwelkomen je graag voor een inspirerende avond vol historische verhalen en gezelligheid.

Let op! Vooraf aanmelden! Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Dit kan bij het secretariaat.

Datum: Dinsdag 29 augustus

Aanvang: 19:30 - 22:00 uur

Locatie: Boekhandel Van de Ven

Adres: Soesterbergsestraat 54c

Nieuwsoverzicht