Nederlands

Doe een wens voor jezelf of voor een ander!

Ben of ken je iemand in Soest die een verrassing of een beetje hulp nodig heeft om iets voor elkaar te krijgen?

De wensboom is een plek waarin je jouw wensen en dromen voor jezelf of voor een ander kenbaar kan maken. Het doel is om de mensen die het hard nodig hebben een glimlach te bezorgen. Voor mensen, verenigingen of organisaties in Soest of Baarn die een steuntje in de rug verdienen. Er is vast wel iemand die je kent die een verrassing nodig heeft, of een beetje hulp om iets gedaan te krijgen. Praktische zaken, een klusje doen, een dagje uit, een belevenis, een ontmoeting, een geschenk of een ander klein of groot gebaar. De wensboom is de plek om wensen en dromen kenbaar te maken en in vervulling te laten gaan!


Hoe werkt het?

Iedere inwoner van Soest of Baarn kan een wens indienen. Doe een wens voor een ander. Dat mag iets groots of bijzonders zijn, maar ook een mooi, klein gebaar naar een dierbare. 

De wensboomactie loopt van 13 tot 31 december 2023. De wens(kerst)bomen staan bij Boni Soest (Parallelweg 19, Soest) en bij ’t Lou-vre (Van Weedestraat 97, Soest). Iedereen die wil, kan zijn wensen opschrijven op het formulier bij de boom of stuur een een mailbericht sturen naar soestdijk@lions.nl. Lionsclub Soestdijk laat zoveel mogelijk wensen in vervulling gaan tot 1 april 2024.

Lionsclub Soestdijk gaat uiterst zorgvuldig om met alle gegevens.

Nieuwsoverzicht