Nederlands

Museummaatje

Vind je het leuk om een museum te bezoeken? Samen met een groepje onder begeleiding van een vrijwilliger wordt geregeld een bezoek gebracht aan een museum. Hierbij wordt gereisd met de trein naar het betreffende museum. Vanaf 1 september start deze activiteit. Het deelnemen aan deze activiteit kost eenmalig € 17,50 euro per jaar. Daarnaast dien je zelf de kosten voor het OV en de entree aan het museum te betalen.

Als je wilt deelnemen, dan is het van belang dat je je daarvoor inschrijft via het inschrijfformulier. Dit kan op twee manieren: 

  1. Je gebruikt het inschrijfformulier “printversie”. Dit formulier kun je printen, met de pen invullen en inleveren bij het secretariaat (Molenstraat 8c Soest)
  2. Je kunt ook gebruik maken van het digitale inschrijfformulier. Dit is een pdf die je digitaal kunt invullen en digitaal kunt ondertekenen. Vervolgens kun je dit pdf-formulier opslaan op je computer en mailen naar info@swos.nl. Lees voor het ondertekenen van het formulier eerst even de handleiding zoals hieronder weergegeven.
  3. Als je deelneemt aan een nieuwe cursus dan is het van belang dat je gelijktijdig met het inschrijfformulier een nieuwe doorlopende machtiging invult. Dit formulier kun je hieronder downloaden.

Documenten inschrijfformulier:

Inschrijfformulier algemeen prinversie

Inschrijfformulier algemeen digitaal

Doorlopende machtiging