Nederlands

Over OC Klaarwater 

Bij ontmoetingscentrum Klaarwater word je warm welkom geheten door de gastvrouwen en -heren of door Anja, de sociaal werker van het ontmoetingscentrum (OC). Kom je voor de eerste keer? We begrijpen dat de drempel wat hoog kan zijn, maar dat hoeft niet. Je bent hier namelijk meer dan welkom! Iedereen is erg betrokken en onderling is er veel contact.

Het OC heeft twee aparte verdiepingen in het gebouw van Honsbergen. Op de benedenverdieping bevindt de zaal van gezelligheid en elkaar ontmoeten. Hier ben je welkom voor onder andere een kopje koffie, een spelletje, bingo, gezamenlijk eten en het breicafé. Op de entresol (dus niet de 1e verdieping) bevindt zich de zaal van activiteiten, cursussen en lezingen. Hier vind je bijvoorbeeld het biljarten, schilderen en de yoga.

Voel je welkom en loop vrijblijvend eens binnen. Of neem contact op met Anja, dan zorgt zij dat je warm ontvangen wordt. 

Het ontmoetingscentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Sociaal werker Anja is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 - 14.00 uur.

Klik op de buttons voor het laatste nieuws, de agenda van de activiteiten en het activiteitenoverzicht.

Kies voor andere opties binnen de OC Klaarwater