Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vraag en aanbod

Filter op: Vraag | Aanbod | Alles
Nieuwe advertentie
De paden op, de lanen in!

11-06-2021

Bezorgt u iemand graag een fijne dag door een (korte) wandeling te maken? Dan zijn wij op zoek naar u! Voor meerdere personen in Soest zijn wij op zoek naar een wandelmaatje. Het gaat hierbij om mensen die afhankelijk zijn van bijvoorbeeld een rollator, rolstoel of mensen die visueel beperkt zijn. Zij kunnen niet zelfstandig naar buiten. Graag maken deze personen met u samen een wandeling. De wandeltijden variëren van een kwartier tot een uur. Neemt u iemand mee de paden op en de lanen in?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Komt u met mij kennis maken?

03-06-2021

Kunt u mij motiveren als ik even geen zin heb? Ik ben een vrouw van 89 jaar en woon in Klaarwater. Ik zoek een vrijwilliger die stevig in de schoenen staat en 1 a 2 keer per week met mij over de gang wil wandelen. Komt u met mij kennis maken

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Zoekt u mij op in Soesterberg?

03-06-2021

Zoekt u mij op in Soesterberg? Ik ben een dame van 90 en woon in Soesterberg. Graag drink ik met u een kopje koffie en doe samen een spelletje jokeren. Ik vind gezelligheid belangrijk en maak graag een praatje. Komt u 2 keer in de maand langs bij mij?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Ik ben een jonge dame, en woon in Soest-Zuid.

03-06-2021

Ik ben een jonge dame, woon in Soest-Zuid en ben op zoek naar goed gezelschap. Wilt u een keer in de week bij mij op de koffie komen. Samen kunnen we een korte wandeling maken of puzzelen. Ik ben gek op dieren.  

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Houdt u van diepgaande gesprekken?

03-06-2021

Houdt u van diepgaande gesprekken en heeft u affiniteit met het geloof? Dan zoek ik u. Ik ben een vrouw van 76, woonachtig op de Eng en hou van diepgaande gesprekken. Ik zoek een vrouwelijke vrijwilliger waar ik wekelijks goede gesprekken mee kan voeren.  

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Neemt u mij mee naar buiten?

03-06-2021

Neemt u mij mee naar buiten? Ik ben een man van 84, woon in Soestdijk en zoek een wandelmaatje. Graag ga ik in mijn elektrische rolstoel 15 a 30 minuten naar buiten. Elke week kan dit op een andere dag zijn. Afhankelijk van het weer en afspraken. Ik zoek daarom een flexibele vrijwilliger.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wie maakt mij wegwijs in Soest?

03-06-2021

Wie maakt mij wegwijs in Soest? Ik ben een man van in de 70, woon op de Eng en ben nieuw in Soest. Ik ben op zoek naar een dame van ongeveer mijn lengte (maximaal 1.75) die mij de mooie wandelplekken in Soest laat zien en waar ik gezellig mee kan kletsen.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Komt u mij opzoeken?

03-06-2021

Komt u mij opzoeken? Ik woon in het centrum van Soest. Ik ben een vrouw van in de 70 en vertel graag anekdotes over vroeger. Ook schilder en teken ik graag en zoek ik iemand die samen met mij creatief aan de slag gaat. Het liefst samen met een vrouw, op donderdagmiddag.  

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrijwilliger met humor gezocht.

03-06-2021

Vrijwilliger met humor gezocht! Ik ben een vrouw van 69 jaar en woon in Soest-Zuid. Ik wandel graag 1 keer in de week om fysiek en mentaal gezond te blijven. Ik hou van veel humor en ben wat vergeetachtig. Het liefst wandel ik met een vrouw op dinsdagmiddag.  

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Bent u op flexibele dagen beschikbaar?

03-06-2021

Bent u op flexibele dagen in de week beschikbaar en wilt u met mij een wandeling maken in de rolstoel? Ik ben een vrouw van 91 en woon in Overhees. Graag ga ik 1 keer in de week naar buiten met mijn rolstoel voor een wandeling van ongeveer een half uur. Tijdens en na het wandelen kunnen we gezellig kletsen.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Samen met een 82 jarige mevrouw met Parkinson met de rollator boodschappen doen

18-01-2021

Een 82 jarige vrouw met Parkinson zoekt een vrijwilliger die samen met haar wekelijks boodschappen wilt doen. Liefst in de ochtend. Ze loopt met een rollator en woont in de buurt van de Dalweg. Heb jij wekelijks een uur de tijd voor haar? Voor vragen of interesse, stuur een e-mail naar vrijwilligersthuis@swos.nl

Prijs / vergoeding
n.v.t.