Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vraag en aanbod

Filter op: Vraag | Aanbod | Alles
Nieuwe advertentie
Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger?

16-05-2022

Voor de vrijdag en zaterdag zoeken wij vrijwilligers voor het bezorgen van  koelversmaaltijden! Vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur of op zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur. De maaltijd is voor veel mensen een belangrijk moment van de dag. Maar lukt het koken van je eigen potje niet meer, dan kunnen senioren in Soest of Soesterberg een beroep doen op de Maaltijdvoorziening van de SWOS. Als nieuwe vrijwilliger wordt u eerst ingewerkt, daarna rijdt u met uw eigen auto door Soest of Soesterberg en brengt u gemiddeld 8 tot 10 maaltijden bij senioren thuis. Belangrijk is dat u interesse heeft in senioren, uw ogen en oren open houdt voor vragen, opmerkingen en problemen van senioren die u thuis bezoekt. Er is een geringe onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto. Natuurlijk houden we bij de planning altijd rekening met vakanties en kunt u waar nodig uw collega-vrijwilliger vragen om u te vervangen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie,  neem contact op met Marja Smeets van de SWOS, telefoonnummer 035 5885388. U kunt zich ook aanmeldingen via maaltijden@swos.nl

Prijs / vergoeding
Boodschappenvrijwilliger gezocht

02-05-2022

Boodschappenvrijwilligers gezocht voor 2 dames: Een dame van 67 zoekt iemand die wekelijks voor haar of samen met haar boodschappen kan doen. Mevrouw woont op de Engh. Een dame in 't Hart van 68 wil samen met iemand 1 x in de week boodschappen wilt doen, met de auto. Boodschappen bestellen of laten bezorgen is voor deze dames helaas geen optie.

Prijs / vergoeding
Hulp bij i-pad gezocht

29-04-2022

Ik ben een gezellige dame van 83 die graag leert omgaan met mijn i-pad. Ik wil graag leren om boodschappen te bestellen, te bridgen en (beeld) bellen met kleinkinderen. Helpt u mij op weg?

Prijs / vergoeding
Actief maatje gezocht

29-04-2022

Op stap naar een museum, lekker door een stad wandelen of langs de Maas dat is lekker actief en afwisselend. Wie vindt dat ook leuk?  Als pensionado van 66 jaar, met een werkende partner, zoek ik een maatje die dit ook leuk vindt om te gaan doen.

Prijs / vergoeding
Maatje gezocht in Soesterberg

19-04-2022

Ik ben een man van 75 jaar en heb weinig sociale contact meer. Ik wil graag een praatje maken met een vrijwilliger over alledaagse dingen die mij bezig houden. Wordt u mijn maatje?

Prijs / vergoeding
Gezelligheid gezocht

01-04-2022

Ik ben een flamboyante dame van 88 en zoek een leuke en gezellige vrijwilliger die met mij een boodschapje wil doen of op een terras zitten. Ik ben niet meer zo goed ter been, maar met mijn opvouwbare rolstoel kom ik een heel eind. Ik ben heel sociaal en maak graag een praatje. Komt u mij gezelligheid brengen?

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht

31-03-2022

Gezellige vrijwilliger gezocht! Ik ben een gezellige dame van 80 op zoek naar gezelschap. Graag wandel of rij ik samen met u naar een terrasje. Door mijn visuele beperking en slechthorendheid kan ik dit niet meer alleen. Gesprekken voeren doe ik graag en kan ik goed. Gaat u samen met mij op pad? Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met onze vrijwilligersmakelaar op 06-40658860 of vrijwilligersthuis@swos.nl

Prijs / vergoeding
Samen wandelen

31-03-2022

Wandelen met rolstoel Als dame van 80 ben ik nog erg levenslustig en ga ik graag op pad. Naar Lage Vuursche of Groeneveld, ergens wat drinken. In mijn lichtgewicht rolstoel gaat dit heel gemakkelijk. Ik hou van gezelligheid. Bij slecht weer doe ik graag een spelletje. Komt u met mij kennis maken?

Prijs / vergoeding
Vervoer op woensdag

29-03-2022

Voer een inwoner van Soest zoek ik op de woensdag individueel vervoer van Soest naar de dagbehandeling in Amersfoort (9.30 uur) en in de middag (na 16.00) weer naar huis. Groepsvervoer is voor deze senior geen optie. Kunt u helpen?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelmaatje gezocht

28-03-2022

Wandelmaatje gezocht Wie gaat er met mij aan de wandel? Ik ben een man van 89 en houdt van een praatje maken en een grapje. Ik zoek een vrolijke en luchtige vrijwilliger die samen met mij een blokje om loopt (op de Eng) en aansluitend wat komt drinken bij mij en mijn vrouw. Ik heb veel gereisd en weet alles over inlijsten. Komt u mij opzoeken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Maatje gezocht voor lang weekendje weg

28-03-2022

Bent u net als ik toe aan een korte vakantie? Ik ben een man van 82 en zoek een maatje die met mij mee wil naar de Heeren van Noortwyck in Noordwijk aan Zee. Ik wandel met ondersteuning van een rollator en reis met de Valys. Ik heb al veel van de wereld gezien en ben jarenlang vrijwilliger geweest bij (sport) verenigingen. In voer graag goede gesprekken, maar vind tijd voor mijzelf ook belangrijk. Spreekt u dit aan? Dan maak ik graag kennis met u om te onderzoeken of wij samen op pad kunnen

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Boodschappenvrijwilliger gezocht

11-03-2022

Ik ben een dame van 67 en zoek iemand die wekelijks voor mij of samen met mij boodschappen kan doen. Ik woon op de Eng en kan dit door mijn gezondheid niet meer alleen. Ik heb geen internet en kan geen boodschappen laten bezorgen. Help u mij met de boodschappen?

Prijs / vergoeding
Brengt u mij gezelligheid?

11-03-2022

Ik ben een heer van 80 en op zoek naar een vrijwilliger om de eenzaamheid te verdrijven. Ik heb interesse in politiek en in de beurs. Ook heb ik interesse in schepen ik heb zelf gezeild. Ik heb een mobiele telefoon, maar kan hier wel wat uitleg bij gebruiken. Graag maak ik een wandelingetje of doe ik een potje scrabble. Kortom, genoeg om samen te doen. Ik ben op bijna alle dagen beschikbaar. Zoek u mij op?

Prijs / vergoeding
Gaat u met mij op pad?

11-03-2022

Ik ben een jonge dame van 66 en woon in Smitsveen. Ik hou van dieren en van knutselen. Ik heb 2 katten. Met een vrijwilliger drink ik graag een bakkie en wil ik er samen op uit, met mijn rollator. Zoekt u mij op?

Prijs / vergoeding
Motiveert u mij voor een wandelingetje?

11-03-2022

Ik ben een vrouw van 86 jaar en woon in Overhees. Ik zoek een vrijwilliger die stevig in de schoenen staat en met mij een korte wandeling kan maken met mijn rollator. Zelf lukt mij dat niet meer.  Komt u met mij kennis maken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelen en fietsen in Soesterberg

11-03-2022

Ik ben een jonge dame van 56 en zoek een maatje om in beweging te blijven. Dit is belangrijk voor mijn gezondheid. Ik werk bij een organisatie voor en door mensen met een verstandelijke beperking, dit doe ik met veel passie. Graag ga ik op vrijdag of in het weekend aan de wandel of op de fiets. Daarbij klets ik graag over wat mij allemaal bezig houdt, ik ben een grote voetbalfan. Ga je samen met mij op pad?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrijwilliger met humor gezocht!

17-02-2022

Vrijwilliger met humor gezocht! Hoi, ik ben en jonge dame van 67. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke, vrolijke vrijwilliger die met regelmaat, maar niet elke week, met mij op pad wil. Door mijn licht verstandelijke beperking, kom ik niet zo snel in contact met mensen. Bij een eerste contact moet ik een beetje loskomen. Maar als we elkaar eenmaal leren kennen, kunnen we heel veel lol hebben samen. Ik hou namelijk erg van humor! Ik ben een katten- en dierenliefhebber. Ook hou ik van lekker (uit) eten. Ga je met mij samen er op uit?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Gaat u met samen er op uit?

17-02-2022

Gaat u met samen er op uit? Ik ben een dame van 89 en woon in Soesterberg. Ik hou van gezelligheid. Met mijn elektrische rolstoel en scootmobiel maak ik ritjes, maar samen is dit veel leuker dan alleen! Gaat u samen met mij er op uit? Daar maakt u mij erg blij mee!

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Bent u ook zo gek op cultuur, muziek, film, filosofie?

10-01-2022

Ik zoek een vrijwilliger om mijn passies mee te delen. Als jonge dame van 90, wonende in Smitsveen praat ik graag over mijn passies onder het genot van een wandeling. En als ik het weer mag, ga ik graag met u samen naar Artishock, daar ben ik gek op.

Prijs / vergoeding
N.V.T.
HONDENOPPAS AANGEBODEN

17-11-2021

In Soesterberg bieden wij, Peeweepoes, hondje Billie en Marlene, met alle liefde een oppasadres aan voor uw viervoeter als dat nodig is. Er wordt in het bos gestruind, thuis lekker gespeeld en geknuffeld en natuurlijk aan zalige slaapjes gedaan.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Op zoek naar gezelligheid

11-10-2021

Ik ben een man van 87 en hou erg van gezelligheid. Ik ben nog jong van geest en zoek iemand om een praatje mee te maken of een spelletje te doen. Komt u mij opzoeken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Haakt u in?

11-10-2021

Ik ben een man van 60 en woon op de Eng. Ik wandel graag samen met iemand gearmd in verband met mijn visuele beperking. Ik kan goed wandelen, hou van gezelligheid en grapjes. Wandelt u met mij door Soest en omgeving?

Prijs / vergoeding
n.v.t
Wie maakt mij wegwijs in Soest

11-10-2021

Ik ben een man van in de 70, woon op de Eng en ben nieuw in Soest. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die mij de mooie wandelplekken in Soest laat zien en waar ik gezellig mee kan kletsen.

Prijs / vergoeding
n.v.t.