Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vraag en aanbod

Filter op: Vraag | Aanbod | Alles
Nieuwe advertentie
Zoekt contact.

07-08-2019

Hallo, ik val maar meteen met de deur in huis. Ik ben Cees Olieman 78 jaar jong en sinds november weduwnaar. Dat valt mij niet altijd gemakkelijk, ik ben een levenslustig type en zou het leuk vinden om met jou, een gezellige en vlotte dame, eens op stap te gaan. Een terrasje pakken, een hapje eten of als je durft, een dagje sauna of iets dergelijks. Wil je meer van mij weten of mij beter leren kennen, ik kijk er naar uit. Hartelijke groet, Cees.

Prijs / vergoeding
nvt
Goed gesprek voeren met 93 jarige vrouw

30-07-2019

Pittige dame van 93 jaar. Ze kan nog goed zelfstandig wandelen en gaat bijvoorbeeld graag winkelen in Baarn. Ze is doof en dat maakt communiceren soms lastig. Het is belangrijk om hard en duidelijk te praten. Ze zoekt iemand voor de gezelligheid waar ze goed mee kan praten en discussiëren. Haar interesses zijn o.a. yoga, dans (met name ballet), klassieke muziek, schilderen, beeldhouwen en cultuur. Heb jij dezelfde interesses? Wil jij met mevrouw goede gesprekken voeren? Frequentie in overleg, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een uur.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
's avonds wandelen met blinde meneer

30-07-2019

Meneer uit Soest is 58 jaar en is blind. Meneer gaat overdag naar werk en wilt graag 's avonds met iemand een uur wandelen. Wil jij hem gezelschap houden?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Op terras koffie drinken met 85 jarige vrouw

23-07-2019

Mevrouw zit in een scootmobiel en woont sinds een paar jaar in Soest. Ze kent hier weinig mensen. Heb jij zin om met haar even naar buiten te gaan, ergens koffie te drinken of winkels te bezoeken? Dagen en frequentie in overleg. 1x in de week/tweewekelijks/maandelijks

Prijs / vergoeding
n.v.t.
0356025263

23-07-2019

Door gezondheidsproblemen op zoek naar iemand die onze hele lieve,onstuimige hond zou willen uitlaten.

Prijs / vergoeding
In overleg
Actieve dame met humor zoekt een wandelvrijwilliger

09-07-2019

Mevrouw is in de tachtig en nog zeer actief. Ze houdt van lange (bos) wandelingen. Ook zou ze graag een tandem fiets willen uitproberen. Ben jij ook een actief en wekelijks/tweewekelijks tijd voor mevrouw?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
wandelen met oudere dame in een rolstoel

09-07-2019

83 jarige mevrouw woont alleen en zit in een rolstoel. Ze wilt dolgraag meer naar buiten gaan nu het mooi weer is. Mevrouw houdt van een gezellig praatje. Het gaat om 1x in de twee a drie weken voor ongeveer een halfuur.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Dlelieveld

11-06-2019

Mijnman zit inmolenschot en ik zoek een maatje voorhem die af en toe met hem wil wandelen met rolstoelik kan dat niet ben zelf beperkt dat ik dat kan

Prijs / vergoeding
Nvt
Vrijwilligster maakt graag een praatje met u. Nodigt u haar uit voor een kopje koffie?

04-06-2019

Er zijn een paar beschikbare vrijwilligsters die graag een praatje maken of koffie drinken met eenzame ouderen. Deze dames hebben ervaringen met ouderenzorg. Lijkt u het gezellig om af en toe of wekelijks iemand over de vloer te hebben om mee te praten?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrolijke vrijwilligster houdt van wandelen. Zoekt u iemand om mee te wandelen?

04-06-2019

Deze vrijwilligster wandelt elke dag met haar hond. Ze is actief en houdt van buiten zijn. Ze biedt haar gezelschap aan als wandelmaatje! Wilt u soms of regelmatig wandelen? Het kan gaan om zowel een korte als een lange wandeling.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
67 jarige mevrouw zoekt een geduldig maatje!

04-06-2019

Mevrouw woont samen met haar man Soest. Mevrouw is 67 jaar, heeft visuele en psychische beperkingen. Ze houdt onder andere van schilderen en naar buiten gaan, maar helaas kan ze dit niet zonder begeleiding. Wil jij haar gezelschap houden 1x in de twee weken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Mevrouw in een rolstoel zoekt een wandelmaatje!

04-06-2019

83 jarige mevrouw woont alleen en zit in een rolstoel. Ze wilt dolgraag meer naar buiten gaan nu het mooi weer is. Mevrouw houdt van een gezellig praatje. Het gaat om 1x in de twee a drie weken voor ongeveer een halfuur. Ben jij de persoon die ze zoekt?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrouw met humor (90 jaar) zoekt een gezellige vrijwilliger

07-05-2019

Een mevrouw met humor (90 jaar) zoekt iemand die bij haar thuis komt om met haar te praten of spelletjes te doen. Mevrouw heeft gezondheidsklachten en kan positieve afleiding goed gebruiken. Eén keer per week, liefst op een vaste dag. Zoals mevrouw het in haar eigen beschrijft: een gezellige vrijwilliger die wat leven in de brouwerij brengt.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Taal-maatje aangeboden !!

11-04-2019

Goedendag, Ik ben een 68 jarige dame, die zeer graag begeleiding aanbied in de Nederlandse taal en open staat voor een leuk gesprek! Herkent u zich in; * sociale houding * open houding voor het geloof * multi-cultureel * staat u open voor een verrijkend contact dan ben ik op zoek naar u!! Verder ben ik in bezit van een fiets en auto. Heel graag zie ik uw reactie tegemoet. Groet Leni

Prijs / vergoeding
-
Opzoek naar een vrijwilliger om te wandelen

18-03-2019

Dringend op zoek naar een vrijwilliger die met een dame in rolstoel stukje wil wandelen. Gezellig naar dorp, kopje koffie drinken. Nu de Lente er aan komt verlangt mw. er uit te gaan! Hebt u een paar uurtjes per week de tijd, van harte welkom!

Prijs / vergoeding
€ 0000
Wil jij een taalmaatje zijn voor een mevr. met een Turkse achtergrond?

22-02-2019

Voor een mevr. met een Turkse achtergrond ben ik op zoek naar een Nederlands taalmaatje! U hoeft hiervoor niet de Turkse taal te beheersen. Juist door een Nederlands taalmaatje bij mevr. in te zetten creëren we een lerende omgeving voor mevr. Verder is mevr. erg sociaal en houdt ze van gezelligheid! Wilt u mevrouw helpen met de Nederlandse taal? Neem vrijblijvend contact op!

Prijs / vergoeding
n.v.t.
maatje gezocht voor 95 jarige man

06-07-2018

Hou je van gedichten lezen, schrijven, wandelen en vis eten dan zoeken we jou. Man zoekt een maatje . loopt met rollator . Rolstoel beschikbaar

Prijs / vergoeding
nvt
Dammen of bridgen met man met afasie

05-06-2018

Meneer met afasie houdt van dammen en bridgen. Door zijn afasie kan hij moeilijker meedoen met de groep. Meneer kan niet verstaanbaar praten maar begrijpt je wel. Heb jij geduld en wil jij met meneer gaan dammen of bridgen? Meneer woont in Soest.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Boodschappen doen met mevrouw in een rolstoel

05-06-2018

Mevrouw van 72 jaar zit in een rolstoel en heeft een scootmobiel. Ze wil graag samen met iemand naar de supermarkt bij haar in de buurt en/of  af en toe naar een park in de omgeving nu het mooier weer wordt. Haar voorkeur gaat uit naar dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
mevrouw (90) met humor zoekt een luisterend oor

08-05-2018

Mevrouw kookt nog zelf als ze er zin heeft. Ze houdt van breien, rummikub spelen, krant lezen en televisie kijken. Mevrouw heeft een rollator en wilt graag meer oefenen om kleine stukken te lopen (10 minuten). Wilt u iets voor mevrouw betekenen en bent u beschikbaar op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Maatje gezocht voor 80-jarige vrouw

08-05-2018

Mevrouw woont 1 jaar in Soest en zoekt iemand om naar winkels te gaan in Soest, praatje maken of rummikub spelen. Mevrouw heeft een scootmobiel. Wilt u haar een luisterend oor aanbieden of met haar op pad gaan in Soest?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelen met de rollator

08-05-2018

Vrolijke mevrouw (98 jaar) met humor woont al meer dan 50 jaar in Soest. Ze heeft geen kinderen en haar man is een paar jaar geleden overleden. Mevrouw zou het leuk vinden om met iemand klein stukje te wandelen of thuis koffie te drinken. Mevrouw is hardhorend, heeft een rollator en is beginnend dementerend. Wilt u iets voor deze eenzame vrouw betekenen? 1 uur in de week of om de week zou al heel fijn zijn. Dagen en tijden in overleg.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelen met meneer met een rolstoel

20-03-2018

Bent u 1 keer per week of om de week beschikbaar voor een wandeling met een meneer met dementie in Soest? Dan zoeken wij u! De heer zit in een rolstoel en woont samen met zijn vrouw die mantelzorger is.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelen met 82 jarige man met NAH

20-03-2018

Een 82 jarige man in Soest heeft meerdere keren een herseninfarct gehad. Wil jij 1x in de twee weken met dhr. een wandeling maken, spelletje doen of gewoon "er zijn" voor dhr.? Zo kan zijn vrouw ontlast worden en kan zij een keer gerust boodschappen doen. Voorkeur: woensdagmiddag of donderdagmiddag. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via: 035 602 3681 of vrijwilligersthuis@swos.nl

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Schaakmaatje gezocht voor 81 jarige man

13-03-2018

81 jarige man in Soest met weinige sociale contacten wilt af en toe met iemand gaan schaken. Heeft u veel geduld en kunt u omgaan met senioren die wat passief zijn? Voor meer informatie neem contact op met: A-Yi Kah vrijwilligersmakelaar bereikbaar op dinsdags 035 602 3681 vrijwilligersthuis@swos.nl

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Ophalen bij fysiotherapie

11-02-2018

Wie wil mij op dinsdagmiddag om 13.30 uur ophalen bij de fysiotherapeut in Hoog Soestdijk om bij mooi weer met mij in de rolstoel terug te lopen naar huis (ca. 10 minuten) of bij slecht weer met de auto (en de rollator) thuisbrengen?

Prijs / vergoeding
iemand wegwijs maken in Soest

28-11-2017

mevrouw van 82 jaar woont sinds april 2017 in Soest. Ze heeft man dit jaar verloren en voelt zich eenzaam. Wil jij haar wegwijs maken in Soest? Ze heeft behoefte aan een "maatje", iemand om mee te praten, gezellig koffie drinken, spelletje spelen of Soest verkennen.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Praatje maken met mevrouw met dementie

28-11-2017

Mevrouw is 88 jaar, woont in Soest en heeft dementie. Haar dochter is mantelzorger, maar woont niet in Soest. Ben jij geduldig en ben jij maandagmiddag een uurtje beschikbaar? Het gaat om praatje maken, soms een spelletje spelen of gewoon "aanwezig" zijn.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrijwilligers in Soesterberg gezocht!

28-11-2017

Wil jij iets betekenen voor eenzame senioren in Soesterberg? Het gaat om gemiddeld 1,5 uur per week of per twee weken. Een 80 jarige man is al meer dan 15 jaar weduwnaar en heeft geen kinderen. Hij heeft slechts een klein netwerk. Wil jij met hem een praatje maken of met de auto samen naar supermarkt gaan? Een 80 jarige man voelt zich eenzaam nadat zijn vrouw in een verzorgingshuis is opgenomen. Wil jij bij meneer op bezoek gaan om te praten en samen koffie drinken? Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
jonge actieve behulpzame mensen

13-07-2017

Ik heb een kokosvloer die aan de vloer is geplakt, dat kleedje is 1.60 bij 2.30 uur groot en kan het beste met een plamuur mes van de vloer geschraapt worden. Niet echt gemakkelijk voor  een oud mens als ik ben, maar welke jonge mensen willen voor mij op de knieen zodat is weer een lekker schone vloer heb? Informatie bij de SWOS 035 6023681

Prijs / vergoeding
sportschool

14-06-2017

Ik ben een jonge man van rond de 60 jaar en houdt van sporten bij basic fit. Ik vind het gezellig om dit met anderen te doen.Daarom ben ik op zoek naar mensen die het ook gezelliger vinden om samen te sporten dan alleen. Heb je ook een abbonnement bij basic fit? Heb je zin om met mij te sporten. Neem dan contact op met de SWOS 035 6023681. Vraag naar Sanne van den Berg.

Prijs / vergoeding
Winkelmaatje voor 88 jarige vrouw (1x per maand)

21-03-2017

Een 88 jarige vrouw in Soest zoekt iemand om af en toe samen mee te winkelen. Mevrouw heeft haar eigen auto en kan zelf autorijden. Ze loopt met een rollator en heeft iemand nodig die haar rollator in- en uit de kofferbak kan tillen. Gemiddeld 1x per maand winkelen, bijvoorbeeld naar de Hema of naar een schoenenwinkel.

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Dagje met de trein weg en treinstations bekijken!

14-03-2017

Een 70-jarige man in Soest houdt van architectuur, met name treinstations. Hij wil heel graag 1 of 2 keer treinstations gaan bekijken. Hij heeft een hersenbloeding gehad en hierdoor kan hij helaas niet meer zelfstandig zulke uitjes doen. Hij heeft een rollator en heeft hulp nodig bij het in- en uitstappen. Deelt u ook zijn interesse? Of vindt u het leuk om een dagje met hem te reizen en stations te bewonderen?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Begeleidster gezocht voor dame uit Soest naar ziekenhuis UMC periode april/mei 2017

13-03-2017

Voor mijn moeder van 80 jaar zoek ik iemand die haar de komende tijd kan begeleiden van Soest naar Utrecht (UMC) ivm bestraling die zij moet ondergaan. U reist gezamenlijk per taxi heen en weer. Bent u degene die mijn moeder zou kunnen begeleiden vanuit haar appartement naar de radiotherapie afdeling in het UMC? Het is waarschijnlijk voor 3 dagen per week (di/woe/do) en gedurende een periode van ongeveer 5 weken. Start zal ca. eind maart zijn.

Prijs / vergoeding
n.o.t.k.
Aangeboden via Hulpmiddelen voor Nop 2e hands hulpmiddelen zoals rollator, looprek,...

10-02-2017

Rollators en andere hulpmiddelen zoeken nieuwe eigenaar Bij Hulpmiddelen voor NOP, een initiatief van Fysiocentrum Veenstreek in samenwerking met de King Arthur Groep (KAG) staan meerdere hulpmiddelen zoals tweedehands rollators, looprekjes en dergelijke te wachten op een nieuwe eigenaar. De hulpmiddelen zijn nagekeken en schoongemaakt en kunnen, na telefonisch contact, GRATIS worden afgehaald op de praktijk aan de Ereprijsstraat 209 of bij de KAG op de Molenstraat 8A. Heeft u of uw naaste behoefte aan een hulpmiddel, of doet u er niets meer mee en vindt u het zonde om weg te gooien? Neem dan contact met ons op. Fysiocentrum Veenstreek: 6011525; mail fcv@xs4all.nl King Arthurgroep; 06-37449397; mail ocsoest@kingarthurgroep.nl

Prijs / vergoeding
gratis
diversen kijk, lees, informatie boeken

16-01-2017

Ik heb heel veel boeken, leesboeken, maar ook informatieve boeken, woordenboeken, puzzel woorden boek. prachtige kijkboeken, spannende boeken, ect ect. Ik zou dit graag voor algemeen gebruik willen schenken.

Prijs / vergoeding
gratis
Chauffeur

10-12-2016

Een oudere dame in Soest is op zoek naar iemand met auto. De bedoeling is dat de chauffeur, tegen betaling, mw. naar diverse winkels rijdt.

Prijs / vergoeding
In overleg
Sterke man of vrouw die oude dame door het leven kan tillen

22-11-2016

Voor een oudere dame, in de buurt van Soest Midden aan de Dalweg, zijn we op zoek naar een sterke man of vrouw die met haar op stap wil om kleine boodschappen te doen of een kopje thee te drinken. U rijdt haar rond door Soest zodat zij weer eens wat anders ziet dan haar eigen huis. U draagt haar op handen en haar rollator neemt u mee. Zij is u dankbaar en heel blij met uw komst.

Prijs / vergoeding
Gevraagd op dinsdag en woensdag gezelschap dame/heer

14-11-2016

Voor een client van Lyvore, die veel alleen thuis is en rolstoelafhankelijk zijn wij opzoek naar een maatje die op dinsdag en/of woensdagmiddag bijvoorbeeld een uurtje thee kan verzorgen en een praatje maakt bij deze client.

Prijs / vergoeding
vrijwillig
gevraagd: 2 a 3 x per week wat eenvoudige hulp en gezelschap

15-10-2016

gezocht een geduldig persoon, die graag in gezelschap van ouderen verkeert, houdt van een tuin, praktisch is ingesteld, zelf ziet wat ze/hij kan doen, spreekt goed Nederlands. Kopje thee zetten, wasje ophangen, brief naar de brievenbus, afwasmachine uitruimen, kletsje maken etc. kortom gezelschap(shulp) gezocht die soms ook wat kleine klusjes in en om het huis wil doen, bij zelfstandig wonende oude dame ( weduwe), een paar keer per week een uurtje of twee

Prijs / vergoeding
in overleg
Vrijwilligers om te winkelen

10-10-2016

Vrijwilligers om af en toe te winkelen met oudere dames. Jij maakt het verschil, geeft kleur aan een dag! WELKOM

Prijs / vergoeding
Mooi Montel tweezit bankje

22-09-2016

Staat in vakantiechalet weinig gebruikt, zituren gehad. Nieuw € 500

Prijs / vergoeding
€ 150
Gezocht een Rolstoel

17-08-2016

We zijn op zoek naar een geschikte rolstoel om eens met mevrouw buiten te wandelen. Hebt u er een over of niet meer in gebruik, meld het ons. Mw. zou er heel blij mee zijn.

Prijs / vergoeding
wandelmaatje

29-07-2016

Voor een slechtziende dame zoek ik een wandelmaatje, of begeleidster als mw naar specialist moet.

Prijs / vergoeding
hulp in kleine tuin

09-06-2016

Snoeien onkruid weghalen, i.v. m handicap is dit voor mij niet meer op te brengen.

Prijs / vergoeding
vrijwillig
Scootmobiel te koop

17-04-2016

Scootmobiel staat in mijn schuur, maar heb er nog geen gebruik van gemaakt. Mocht U iemand weten, ben ik bereikbaar op 035 60 32344. Vriendelijke groet, Laura

Prijs / vergoeding
€ 1000.
fiets ruilen

31-01-2016

Ik wil graag mijn damesfiets ruilen voor een heren fiets. Misschien heeft u nog een herenfiets in de schuur, zou u mij dan willen bellen? Contactpersoon Tina Bolks bereikbaar via de SWOS 035 6023681

Prijs / vergoeding
€ 0
Vakantie maatje

15-01-2016

Ik ben een sportieve vrouw van 80 jaar en zoek een gezellig en sportief vakantiemaatje voor 2 a 3 weken vakantie in Portugal. Ik zou het fijn vinden als we een leuk hotel hebben, met ieder een eigen kamer, in de buurt van het strand waar ook een mooie wandelomgeving is om er lekker op uit te gaan. Ik zou graag in februari iets plannen, maar later kan ook. Graag reacties via deze site

Prijs / vergoeding
Pannenkoekenbakkers / sters

10-12-2015

In OC De Drie Eiken zijn we zoek naar pannenkoekenbakkers of baksters? Heb u zin? Neem even contact op met Mieke Veken 0346 351402

Prijs / vergoeding