Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vraag en aanbod

Filter op: Vraag | Aanbod | Alles
Nieuwe advertentie
Neemt u mij mee naar buiten? (Soestdijk)

14-01-2023

Als dame van 77 en pas verhuisd, moet ik mijn draai nog vinden in mijn nieuwe omgeving. Helpt u mij sociaal vaardiger te maken door mij te bezoeken?

Prijs / vergoeding
Gaat u met samen er op uit? (Soesterberg)

14-01-2023

Ik ben een dame van 89 en woon in Soesterberg. Ik hou van gezelligheid. Met mijn elektrische rolstoel en scootmobiel maak ik ritjes, maar samen is dit veel leuker dan alleen! Gaat u samen met mij er op uit? Daar maakt u mij erg blij mee!

Prijs / vergoeding
Trek jij de wandelschoenen aan?

19-12-2022

Als 77 jarige man zoek ik een wandelmaatje die van een stevige wandeling houdt. Ik heb Alzheimer en kan daardoor niet meer alleen lopen, soms weet ik de weg niet meer terug. Lopen kan ik als de beste. Ik loop graag een uur of 2 door de mooie natuur van Soest. Dagelijks loop ik ook met mijn vrouw. Ik wil haar graag af en toe ontlasten. Tijdens het lopen houdt ik van een gezellig gesprek en geniet ik van de natuur om mij heen. Het liefst wandel ik in de middag, vanaf een uur of 13.00. Wordt jij mijn wandelmaatje?

Prijs / vergoeding
Praatmaatje gezocht (De Eng)

13-12-2022

Een seniore man van 78 heeft niet zo veel om handen en komt de dagen moeilijk door alleen. Meneer is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die diepgaande gesprekken met hem wil voeren. Zoek jij hem op?

Prijs / vergoeding
Motiveert u mij voor een wandeling? (Soestdijk)

13-12-2022

Graag bouw ik mijn wandelritme op en drink ik met u een kopje koffie. Ik ben 83, woon in Soestdijk en loop met mijn rollator. Door mijn dementie kan ik soms wispelturig zijn, ik zoek een vrijwilliger die daar mee om kan gaan en er doorheen kan prikken. Loopt u met mij mee?

Prijs / vergoeding
Mantelzorger ontlasten (Eng-Soest-Midden)

13-12-2022

Als mantelzorger zorg ik 24/7 voor mijn man met dementie. Dit doe ik vanuit mijn hart en met veel liefde voor mijn man. Graag wil ik wel eens een dagdeel weg, zodat ik een activiteit voor mijzelf kan doen. Ik zoek een geduldige en lichamelijke sterke vrijwilliger die af en toe een dagdeel voor mijn man wil zorgen. Dit zorgen bestaat uit praten, aandacht geven en eventueel helpen bij toiletbezoek. Zorgt u dat ik er even uit kan?

Prijs / vergoeding
Wij zoeken vrijwilligers voor onze 70+ Sociëteit bij de Klarinet

13-12-2022

Voor alle senioren die ouder zijn dan 70 jaar is elke donderdagmiddag de mogelijkheid om samen te zijn.  Het doel van de Societeit 70+ is dat senioren kennis maakt met andere senioren, een band op kunnen bouwen en voor elkaar nieuwe "vrienden" kunnen worden. Wij starten de middag met een gezellig samen zijn en gaan aansluitend met elkaar spelletjes spelen, zoals rummikub en triominos. s vrijwilliger vind je het leuk om persoonlijke aandacht te geven aan de senioren en heb je ook oog voor het groepsgevoel. Samen met 4 andere vrijwilligers vergader je ongeveer 4 keer per jaar en plan je onder andere samen het rooster in. Ben je flexibel inzetbaar op donderdag van 13.30 tot 17.15 uur? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Prijs / vergoeding
Train Simulator maatje gezocht

13-12-2022

Voor een inwoner van Soest zoeken wij een Train Simulator maatje. Door lichamelijke beperkingen kan deze meneer niet meer naar buiten en zich maar beperkt inspannen. Zijn hobby is rijden met treinen via de computer. Hij gebruikt hier voor Train simulator. Meneer komt heel graag in contact met andere mensen uit Soest die deze interesse delen. Ben of ken jij een Train-simulator-fan? Dan komen wij graag in contact met jou!

Prijs / vergoeding
Klein geluk in overhees

13-12-2022

Voor een 77 jarige zachtaardige dame met dementie zijn wij op zoek naar een maatje. Mevrouw wordt zeer gelukkig van een wandeling, kinderen en honden zijn welkom. Ook van een uitstapje naar de kinderboerderij of een ijsje eten wordt mevrouw erg gelukkig. In verband met de sterke wilskracht van mevrouw, zoeken wij ook een fysiek sterke vrijwilliger! Neem jij mevrouw mee?

Prijs / vergoeding
Maatje gezocht

13-12-2022

Ik ben een gezellige dame van 84 en zoek een maatje voor een half jaar. Tot en met juni verblijft mijn huidige vrijwillger in het buitenland. Van samen een spelletje doen of gewoon kletsen wordt ik heel blij. Maken wij het samen gezellig?

Prijs / vergoeding
Diepgaande gesprekken voeren (Soest-Zuid)

27-11-2022

Ben je breed georienteerd, empatisch, muzikaal en gelovig? Ik ben een dame van 90 en zoek een vrouwelijke vrijwilliger die eventueel onder het genot van een wandeling goede gesprekken wil voeren. Ik ben gek op muziek en geloof (Christendom) is belangrijk voor mij. Spreekt jou dit aan? Dan kom ik graag met je in contact.

Prijs / vergoeding
Wandelmaatje op woensdagmiddag (Soestdijk)

26-11-2022

Heb je op woensdagmiddag een uurtje over? Dat hoeft niet iedere week. Ik ben een dame van 87 en kom niet meer zelf buiten. Graag wandel ik in de rolstoel een rondje in de buurt. Ik ben leuk gezelschap! Gaat je met mij aan de wandel?

Prijs / vergoeding
Boodschappenvrijwilliger gezocht (’t Hart)

26-11-2022

Voor een mevrouw in ’t Hart van Soest (69) ben ik met spoed op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die 1 x per week met haar samen haar boodschappen doet.  Wegens medische redenen kan mevrouw zelf geen boodschappen doen en is zij erg onthand. Het is belangrijk dat de vrijwilliger stevig in de schoenen staat. Ben je beschikbaar, dan hoor ik graag van je. Je doet mevrouw er een groot plezier mee!

Prijs / vergoeding
Met spoed boodschappenvrijwilliger gezocht

18-11-2022

Voor een mevrouw in ’t Hart van Soest (69) ben ik met spoed op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die 1 x per week met haar samen haar boodschappen doet.  Wegens medische redenen kan mevrouw zelf geen boodschappen doen en is zij erg onthand. Het is belangrijk dat de vrijwilliger stevig in de schoenen staat. Ben je beschikbaar, dan hoor ik graag van je. Je doet mevrouw er een groot plezier mee!

Prijs / vergoeding
Wandelmaatje op maandag of vrijdag (Soestdijk)

11-11-2022

Hallo, ik ben een dame van 90, vrolijk en bij de tijd en zoek een wandelmaatje. Ik geniet van het leven, echter alleen op pad durf ik na een paar valpartijen niet meer. Graag maak ik op maandag of vrijdag samen met ou een ommetje met mijn rollator. Dan kom ik ook nog eens buiten. Haal je samen met mij een frisse neus?

Prijs / vergoeding
Gaat u met mij op pad?

07-11-2022

Ik ben een jonge dame van 66 en woon in Smitsveen. Ik hou van dieren en van knutselen. Ik heb 2 katten. Met een vrijwilliger maak ik graag een praatje, drinken we bakkie of gaan er samen op uit, met mijn rollator. Ik sta open voor alle soorten activiteiten. Zoekt u mij op, dan maken wij het samen gezellig.

Prijs / vergoeding
Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger?

07-11-2022

Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger? Voor de zaterdagochtend zoeken wij vrijwilligers voor het bezorgen van  koelversmaaltijden! Van 9.30 tot 11.00 uur. De maaltijd is voor veel mensen een belangrijk moment van de dag. Maar lukt het koken van je eigen potje niet meer, dan kunnen senioren in Soest of Soesterberg een beroep doen op de Maaltijdvoorziening van de SWOS. Als nieuwe vrijwilliger wordt u eerst ingewerkt, daarna rijdt u met uw eigen auto door Soest of Soesterberg en brengt u gemiddeld 8 tot 10 maaltijden bij senioren thuis. Belangrijk is dat u interesse heeft in senioren, uw ogen en oren open houdt voor vragen, opmerkingen en problemen van senioren die u thuis bezoekt. Er is een geringe onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto. Natuurlijk houden we bij de planning altijd rekening met vakanties en kunt u waar nodig uw collega-vrijwilliger vragen om u te vervangen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie,  neem contact op met Marja Smeets van de SWOS, telefoonnummer 035 5885388. U kunt zich ook aanmeldingen via maaltijden@swos.nl

Prijs / vergoeding
Actief maatje gezocht

15-09-2022

Maatje gezocht Als 61 jarige man ben ik op zoek naar een maatje. Ik ben ondernemend, sociaal en technisch aangelegd. Door omstandigheden ben ik nu minder mobiel en beperkt in mijn activiteiten. Ik zoek iemand die samen met mij gezellligheid brengt en eventueel activiteiten onderneemt, zoals samen koffie drinken, samen op pad met de driewieler, naar de sportschool gaan. Spreekt u dit aan en/of heeft u wellicht zelf ook beperkingen? Ik maak graag kennis met u.

Prijs / vergoeding
Oproep vrijwilliger voor de werkgroep Personen Alarmering

15-09-2022

Bij de SWOS zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor de werkgroep Personen Alarmering. Dit is een adviserende rol aan senioren over de aanschaf van een Personen Alarmering. Kennis van mobiele telefoons hierbij is belangrijk. Dit is nodig voor het installeren van apps en internetformulieren invullen. Dit doe je samen met de betreffende senior. Je werkt samen met twee ervaren vrijwilligers die jou inwerken en met het secretariaat van de SWOS. Jouw ureninzet is in overleg en maximaal 6 uur per maand.

Prijs / vergoeding
Samen op pad met de duofiets

12-09-2022

Heb je ooit op een elektrische fiets gezeten en een goed gesprek gevoerd met de persoon naast je? Die ervaring kun je nu opdoen op de Duo fiets van de SWOS. Voor een vriendelijke meneer van 88 zoek ik een maatje voor de duofiets. Meneer is door een val minder mobiel geworden, maar wil er heel graag op uit. Neem jij meneer mee voor een rondje Soest? De duofiets is kosteloos te reserveren bij de SWOS, je bent van harte welkom om een proefrondje te komen maken.

Prijs / vergoeding
Komt u mij verblijden?

09-09-2022

Ik heb ben een heer van 92 en kan veel van mijn ervaringen met u delen. Dit doe ik graag onder het genot van een wandeling of een spelletje. Door mijn autisme is structuur belangrijk voor mij. Komt u mij bezoeken 1 x per week?

Prijs / vergoeding
Wordt gastheer- of vrouw in ons ontmoetingscentrum

01-09-2022

Voor onze ontmoetingscentra de Klarinet (wijk Overhees) Klaarwater (Honsbergen) en Soesterberg, zijn wij op zoek naar gastheren- en vrouwen van alle leeftijden. Als gastvrouw of heer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze senioren. De taken zijn zeer afwisselend en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het ontvangen van de senioren, bardienst draaien of ondersteuning bieden op andere vlakken. We kijken graag welke vrijwilligerstaak het beste bij je past. In de ontmoetingscentra van de SWOS is op iedere dag van de week een keus aan activiteiten voor senioren. Van bewegen op muziek, zingen met het smartlappenkoor ‘De Vallende Traan’, de Herensoos, het Breicafé, Koersbal, Bridge, Biljarten, Schilderen, Yoga en nog veel meer. Er zijn activiteiten om te bewegen, iets van te leren, om jezelf of elkaar uit te dagen en om andere mensen te ontmoeten. De activiteiten zijn grotendeels overdag. In sommige ontmoetingscentra zijn er activiteiten in de avond en soms ook in het weekend. Je kunt zelf aangeven wat voor jou passend is. Heb je interesse in een leuke en zeer gewaardeerde vrijwilligerstaak of weet je iemand in jouw omgeving die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860. Voor informatie kun je ook vrijblijvend langskomen in een van onze ontmoetingscentra of bellen voor een afspraak.

Prijs / vergoeding
Gaat u met mij op pad?

28-07-2022

Gaat u met mij op pad? Ik ben een jonge dame van 66 en woon in Smitsveen. Ik hou van dieren en van knutselen. Ik heb 2 katten. Met een vrijwilliger drink ik graag een bakkie en wil ik er samen op uit, met mijn rollator. Zoekt u mij op, dan maken wij het samen gezellig.

Prijs / vergoeding
Samen op de duofiets en passie voor tuinieren

21-07-2022

Samen op de duofiets en passie voor tuinieren Samen op de duofiets door Soest (vanaf ’t Hart), dat is echt een uitje voor mij! Als 63 jarige dame ben ik niet zo mobiel door lichamelijke beperkingen. Ik deel graag mijn passie voor tuineren en ben vrolijk gezelschap. Gaan we samen op de fiets? Liefst in de ochtend. Hopelijk tot snel?

Prijs / vergoeding
Op de duofiets met hippe dame

13-07-2022

Samen op de duofiets door Soest, dat vind ik enig! Als 89 jarige dame ben ik leuk gezelschap. Ik heb verminderd zicht en kom daardoor niet zo veel meer buiten. Ik graag samen met een maatje er uit op de duofiets of voor een wandeling. Ook voor een bezoek aan terras sta ik open. Maandag- of dinsdagochtend heeft mijn voorkeur. Maken wij het samen gezellig? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860.

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht in Soesterberg

12-07-2022

Gezellige vrijwilliger gezocht in Soesterberg Ik ben een vrolijke dame van 93 en woon in Soesterberg. Om de lange dagen te doorbreken, zoek ik een maatje die mij gezelschap kan bieden. Door mijn slechte geheugen heb ik soms wel een duwtje in de goede richting nodig. Komt u mij opzoeken? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding
Samen op zoek naar waardevolle schatten

12-07-2022

Samen op zoek naar waardevolle schatten Als dame van 76 kom ik uit een artistieke familie. Mijn huis is prachtig ingericht met “schatten” van de kringloop. Ik haal inspiratie uit mijn interieur. Graag deel ik deze passie met een maatje. Gaat u samen met mij naar de kringloop? Ik vind het prettig om 1 x per 6 weken op pad te gaan. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding
Gezelligheid kent geen tijd

07-07-2022

Gezelligheid kent geen tijd Als bijna 90 jarige dame ben ik nog aardig bij de tijd. Ik ben altijd actief geweest met biljart en koersbal. Nu mijn gezondheid te wensen over laat, wil ik graag een maatje die met mij een praatje komt maken of samen ergens een kopje koffie gaat drinken. Ik praat makkelijk en sta open voor gezelligheid. Wordt u mijn maatje? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding
Samen op de duofiets

07-07-2022

Samen op de duofiets Als ondernemende dame van 88 wil ik er graag samen op uit. Op de duofiets (beschikbaar bij de SWOS) of met de auto een rondje Soest. Ik wil heel graag, maar door lichamelijke beperkingen kan ik dit niet meer zelf. Neemt u mij mee in de omgeving? Dan maken we er samen een paar gezellige uurtjes van. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding
Maatje gezocht voor 1 x per maand

05-07-2022

Maatje gezocht voor 1 x per maand Ik ben een creatieve dame en heb veel kennis om te delen. Ik hou erg van struinen op (rommel)markten. Samen is gezelliger dan alleen, daarom zoek ik een maatje om bijvoorbeeld 1 keer per maand samen mee op pad te gaan of om gewoon een praatje te maken en een kopje koffie te drinken. Ik kan kleine stukjes fietsen. Wordt u mijn maatje? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding
Samen op pad met de duofiets

22-06-2022

Heb je ooit op een elektrische fiets gezeten en een goed gesprek gevoerd met de persoon naast je? Die ervaring kun je nu opdoen op de Duo fiets van de SWOS. Het geeft je een goed gevoel om iets voor of met een ander te doen. Op dit moment zijn er twee interessante heren die er graag met jou op uit willen gaan. We kijken natuurlijk of de match er is. De duo fiets fietst heel licht en kan over alle fietspaden in Soest en Soesterberg. Het gaat om 1 of 2 x een uur in de week. Alleen in de zomermaanden en bij mooi weer. Wil jij dit ook eens ervaren? Neem dan contact op met onze Vrijwilligersmakelaar voor een kennismakingsgesprek en maak jezelf en een ander blij! Mail: vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40 65 88 60

Prijs / vergoeding
Een wandeling voor lichaam en geest

09-06-2022

Houdt u van wandelen in combinatie met interessante gesprekken? Neem dan contact op! Ik ben een pientere dame van 89 en nog jong van geest. Ik heb altijd in het verpleegkundig management gewerkt en deel daar graag mijn ervaringen over. Ik wil graag naar buiten (lopend of in mijn rolstoel) om vitamine D op te doen! Gaat u met mij op stap in ruil voor een goed gesprek?

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht voor de woensdagmiddag

07-06-2022

Ik ben een dame van 88 en weet goed wat ik wil! Ik zoek een vrijwilliger voor om de week op woensdagmiddag van 12.30 tot ongeveer 16.00 uur. Samen wil ik er op uit met de auto. Ik wil graag naar een restaurantje met mooi uitzicht. Neemt u mij mee?

Prijs / vergoeding
Luisterend oor en wandelaar gezocht

31-05-2022

Heeft u een luisterend oor en tijd voor een wandeling? Ik ben een dame van 86 en woon in het centrum van Soest. Met een vrijwilliger praat ik graag over boeken, ik ben een kattenliefhebber. Wandelen wil ik graag weer opbouwen. Ik zoek iemand om mee naar buiten te gaan, eventueel op een terras zitten. Bij voorkeur op maandag, woensdag of donderdagmiddag. Komt u met mij kennis maken?

Prijs / vergoeding
Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger?

16-05-2022

Voor de vrijdag en zaterdag zoeken wij vrijwilligers voor het bezorgen van  koelversmaaltijden! Vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur of op zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur. De maaltijd is voor veel mensen een belangrijk moment van de dag. Maar lukt het koken van je eigen potje niet meer, dan kunnen senioren in Soest of Soesterberg een beroep doen op de Maaltijdvoorziening van de SWOS. Als nieuwe vrijwilliger wordt u eerst ingewerkt, daarna rijdt u met uw eigen auto door Soest of Soesterberg en brengt u gemiddeld 8 tot 10 maaltijden bij senioren thuis. Belangrijk is dat u interesse heeft in senioren, uw ogen en oren open houdt voor vragen, opmerkingen en problemen van senioren die u thuis bezoekt. Er is een geringe onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto. Natuurlijk houden we bij de planning altijd rekening met vakanties en kunt u waar nodig uw collega-vrijwilliger vragen om u te vervangen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie,  neem contact op met Marja Smeets van de SWOS, telefoonnummer 035 5885388. U kunt zich ook aanmeldingen via maaltijden@swos.nl

Prijs / vergoeding
Boodschappenvrijwilliger gezocht

02-05-2022

Boodschappenvrijwilligers gezocht voor 2 dames: Een dame van 67 zoekt iemand die wekelijks voor haar of samen met haar boodschappen kan doen. Mevrouw woont op de Engh. Een dame in 't Hart van 68 wil samen met iemand 1 x in de week boodschappen wilt doen, met de auto. Boodschappen bestellen of laten bezorgen is voor deze dames helaas geen optie.

Prijs / vergoeding
Hulp bij i-pad gezocht

29-04-2022

Ik ben een gezellige dame van 83 die graag leert omgaan met mijn i-pad. Ik wil graag leren om boodschappen te bestellen, te bridgen en (beeld) bellen met kleinkinderen. Helpt u mij op weg?

Prijs / vergoeding
Actief maatje gezocht

29-04-2022

Op stap naar een museum, lekker door een stad wandelen of langs de Maas dat is lekker actief en afwisselend. Wie vindt dat ook leuk?  Als pensionado van 66 jaar, met een werkende partner, zoek ik een maatje die dit ook leuk vindt om te gaan doen.

Prijs / vergoeding
Maatje gezocht in Soesterberg

19-04-2022

Ik ben een man van 75 jaar en heb weinig sociale contact meer. Ik wil graag een praatje maken met een vrijwilliger over alledaagse dingen die mij bezig houden. Wordt u mijn maatje?

Prijs / vergoeding
Gezelligheid gezocht

01-04-2022

Ik ben een flamboyante dame van 88 en zoek een leuke en gezellige vrijwilliger die met mij een boodschapje wil doen of op een terras zitten. Ik ben niet meer zo goed ter been, maar met mijn opvouwbare rolstoel kom ik een heel eind. Ik ben heel sociaal en maak graag een praatje. Komt u mij gezelligheid brengen?

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht

31-03-2022

Gezellige vrijwilliger gezocht! Ik ben een gezellige dame van 80 op zoek naar gezelschap. Graag wandel of rij ik samen met u naar een terrasje. Door mijn visuele beperking en slechthorendheid kan ik dit niet meer alleen. Gesprekken voeren doe ik graag en kan ik goed. Gaat u samen met mij op pad? Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met onze vrijwilligersmakelaar op 06-40658860 of vrijwilligersthuis@swos.nl

Prijs / vergoeding
Samen wandelen

31-03-2022

Wandelen met rolstoel Als dame van 80 ben ik nog erg levenslustig en ga ik graag op pad. Naar Lage Vuursche of Groeneveld, ergens wat drinken. In mijn lichtgewicht rolstoel gaat dit heel gemakkelijk. Ik hou van gezelligheid. Bij slecht weer doe ik graag een spelletje. Komt u met mij kennis maken?

Prijs / vergoeding
Vervoer op woensdag

29-03-2022

Voer een inwoner van Soest zoek ik op de woensdag individueel vervoer van Soest naar de dagbehandeling in Amersfoort (9.30 uur) en in de middag (na 16.00) weer naar huis. Groepsvervoer is voor deze senior geen optie. Kunt u helpen?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelmaatje gezocht

28-03-2022

Wandelmaatje gezocht Wie gaat er met mij aan de wandel? Ik ben een man van 89 en houdt van een praatje maken en een grapje. Ik zoek een vrolijke en luchtige vrijwilliger die samen met mij een blokje om loopt (op de Eng) en aansluitend wat komt drinken bij mij en mijn vrouw. Ik heb veel gereisd en weet alles over inlijsten. Komt u mij opzoeken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Maatje gezocht voor lang weekendje weg

28-03-2022

Bent u net als ik toe aan een korte vakantie? Ik ben een man van 82 en zoek een maatje die met mij mee wil naar de Heeren van Noortwyck in Noordwijk aan Zee. Ik wandel met ondersteuning van een rollator en reis met de Valys. Ik heb al veel van de wereld gezien en ben jarenlang vrijwilliger geweest bij (sport) verenigingen. In voer graag goede gesprekken, maar vind tijd voor mijzelf ook belangrijk. Spreekt u dit aan? Dan maak ik graag kennis met u om te onderzoeken of wij samen op pad kunnen

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Boodschappenvrijwilliger gezocht

11-03-2022

Ik ben een dame van 67 en zoek iemand die wekelijks voor mij of samen met mij boodschappen kan doen. Ik woon op de Eng en kan dit door mijn gezondheid niet meer alleen. Ik heb geen internet en kan geen boodschappen laten bezorgen. Help u mij met de boodschappen?

Prijs / vergoeding
Brengt u mij gezelligheid?

11-03-2022

Ik ben een heer van 80 en op zoek naar een vrijwilliger om de eenzaamheid te verdrijven. Ik heb interesse in politiek en in de beurs. Ook heb ik interesse in schepen ik heb zelf gezeild. Ik heb een mobiele telefoon, maar kan hier wel wat uitleg bij gebruiken. Graag maak ik een wandelingetje of doe ik een potje scrabble. Kortom, genoeg om samen te doen. Ik ben op bijna alle dagen beschikbaar. Zoek u mij op?

Prijs / vergoeding
Gaat u met mij op pad?

11-03-2022

Ik ben een jonge dame van 66 en woon in Smitsveen. Ik hou van dieren en van knutselen. Ik heb 2 katten. Met een vrijwilliger drink ik graag een bakkie en wil ik er samen op uit, met mijn rollator. Zoekt u mij op?

Prijs / vergoeding
Motiveert u mij voor een wandelingetje?

11-03-2022

Ik ben een vrouw van 86 jaar en woon in Overhees. Ik zoek een vrijwilliger die stevig in de schoenen staat en met mij een korte wandeling kan maken met mijn rollator. Zelf lukt mij dat niet meer.  Komt u met mij kennis maken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Wandelen en fietsen in Soesterberg

11-03-2022

Ik ben een jonge dame van 56 en zoek een maatje om in beweging te blijven. Dit is belangrijk voor mijn gezondheid. Ik werk bij een organisatie voor en door mensen met een verstandelijke beperking, dit doe ik met veel passie. Graag ga ik op vrijdag of in het weekend aan de wandel of op de fiets. Daarbij klets ik graag over wat mij allemaal bezig houdt, ik ben een grote voetbalfan. Ga je samen met mij op pad?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Vrijwilliger met humor gezocht!

17-02-2022

Vrijwilliger met humor gezocht! Hoi, ik ben en jonge dame van 67. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke, vrolijke vrijwilliger die met regelmaat, maar niet elke week, met mij op pad wil. Door mijn licht verstandelijke beperking, kom ik niet zo snel in contact met mensen. Bij een eerste contact moet ik een beetje loskomen. Maar als we elkaar eenmaal leren kennen, kunnen we heel veel lol hebben samen. Ik hou namelijk erg van humor! Ik ben een katten- en dierenliefhebber. Ook hou ik van lekker (uit) eten. Ga je met mij samen er op uit?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Gaat u met samen er op uit?

17-02-2022

Gaat u met samen er op uit? Ik ben een dame van 89 en woon in Soesterberg. Ik hou van gezelligheid. Met mijn elektrische rolstoel en scootmobiel maak ik ritjes, maar samen is dit veel leuker dan alleen! Gaat u samen met mij er op uit? Daar maakt u mij erg blij mee!

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Bent u ook zo gek op cultuur, muziek, film, filosofie?

10-01-2022

Ik zoek een vrijwilliger om mijn passies mee te delen. Als jonge dame van 90, wonende in Smitsveen praat ik graag over mijn passies onder het genot van een wandeling. En als ik het weer mag, ga ik graag met u samen naar Artishock, daar ben ik gek op.

Prijs / vergoeding
N.V.T.
Op zoek naar gezelligheid

11-10-2021

Ik ben een man van 87 en hou erg van gezelligheid. Ik ben nog jong van geest en zoek iemand om een praatje mee te maken of een spelletje te doen. Komt u mij opzoeken?

Prijs / vergoeding
n.v.t.
Haakt u in?

11-10-2021

Ik ben een man van 60 en woon op de Eng. Ik wandel graag samen met iemand gearmd in verband met mijn visuele beperking. Ik kan goed wandelen, hou van gezelligheid en grapjes. Wandelt u met mij door Soest en omgeving?

Prijs / vergoeding
n.v.t
Wie maakt mij wegwijs in Soest

11-10-2021

Ik ben een man van in de 70, woon op de Eng en ben nieuw in Soest. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die mij de mooie wandelplekken in Soest laat zien en waar ik gezellig mee kan kletsen.

Prijs / vergoeding
n.v.t.