Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vraag en aanbod

Filter op: Vraag | Aanbod | Alles
Nieuwe advertentie
Maatje gezocht, ’t Hart

26-05-2023

Als dame van 78 zorg ik 24/7 voor mijn man. Ik zoek een maatje, die mij af en toe eens meeneemt, dit mag ook een wandeling of een fietstocht zijn. Zodat ik even tijd aan mijzelf kan besteden.

Prijs / vergoeding
Kletsmaatje gezocht (Centrum)

26-05-2023

Ik ben een heer op leeftijd en zoek een praatmaatje. In mijn 80 levensjaren heb ik al heel wat meegemaakt en ik ben altijd positief gebleven. Als personal trainer in retail heb ik veel ervaring opgedaan. Ik ben heel sociaal. Ik kom nog maar weinig de deur uit en zoek een kletsmaatje.

Prijs / vergoeding
Uitstapje met meneer, ‘t Hart

26-05-2023

Voor een vriendelijke man met Parkinson van 78 zoeken wij een vrijwilliger die af en toe eens met het gaat wandelen, soms in combinatie met een boodschapje. De auto van meneer is daarvoor beschikbaar.

Prijs / vergoeding
Diepgaande gesprekken voeren (Soest-Zuid)

26-05-2023

Ben je breed georienteerd, empatisch, muzikaal en gelovig? Ik ben een dame van 90 en zoek een vrouwelijke vrijwilliger die eventueel onder het genot van een wandeling goede gesprekken wil voeren. Ik ben gek op muziek en geloof (Christendom) is belangrijk voor mij. Spreekt jou dit aan? Dan kom ik graag met je in contact.

Prijs / vergoeding
Jeu de boules vrijwilliger bij Marienburg

26-05-2023

Op de donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur “bouled” er een gezellig groepje mensen, op het baantje bij Marienburg. Dit groepje wordt langzamerhand wat ouder en soms een beetje in war. Ze kunnen wel een vrijwilliger gebruiken die hen een beetje helpt, soms met de telling, groepjes maken en dergelijke. Om 11.00 drinken zij een kopje koffie in de Brasserie van Marienburg en na 11.30 uur is iedereen wel moe gestreden. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken.

Prijs / vergoeding
Samen op pad met de duofiets

26-05-2023

Heb je ooit op een elektrische fiets gezeten en een goed gesprek gevoerd met de persoon naast je? Die ervaring kun je nu opdoen op de Duo fiets van de SWOS. Het geeft je een goed gevoel om iets voor of met een ander te doen. Op dit moment zijn dames en heren die er graag op uit willen gaan. We kijken natuurlijk of de match er is. De duo fiets fietst heel licht en kan over alle fietspaden in Soest en Soesterberg. Wil jij dit ook eens ervaren? Neem dan contact op met onze Vrijwilligersmakelaar voor een kennismakingsgesprek en maak jezelf en een ander blij!

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht, Soestdijk

26-05-2023

Mevrouw van 94 zoekt een vrijwilliger om samen er op op te gaan. Mevrouw heeft beginnende dementie en mag helaas zelf geen auto meer rijden. Zij wil samen met een dame of heer op de donderdagochtend  er op uit. Voor een korte wandeling, een extra boodschapje, of een gezellig uitje. En af en toe eens in het weekend.

Prijs / vergoeding
Gezelschap gezocht, ‘t Hart

26-05-2023

Mevrouw (89) zoekt voor haar man (93) gezelschap. Zij vindt het lastig om hem alleen te laten, maar wil dolgraag zelf weer eens op uit. Om bij het dorp in te gaan of naar de kapper. Haar man is dementerend. Meneer is een gezellige prater. Hij heeft nog een legerjeep in de garage staan waar hij graag aan sleutelt.

Prijs / vergoeding
Wandelmaatje gezocht (’t Hart)

26-05-2023

Deze dame in ’t Hart van Soest wil graag een ommetje maken. Mevrouw heeft aangeboren hersenletstel en zoekt een maatje om in een rustig tempo ongeveer 20 minuten te lopen. Het is voor haar belangrijk om in beweging te blijven. Heb jij een beetje tijd over voor mevrouw?

Prijs / vergoeding
Praatmaatje gezocht (centrum)

26-05-2023

Dame van 93 zoekt een maatje met humor. Mevrouw kijkt iedere dag naar Johan Derksen, daar geniet zij van. Zij kijkt de hele dag uit naar het tv programma, want verder heeft zij weinig om handen. Mevrouw houdt erg van de natuur, haar vader was imker. Mevrouw komt het huis niet meer uit. Zij zoekt iemand om een praatje mee te maken of om er een keer samen op uit te gaan.

Prijs / vergoeding
Scrabble maatje en meer (Overhees)

08-05-2023

Scrabble maatje en meer (Overhees) Meneer van 89 in Overhees mist zijn maatje waar hij meer dan 60 jaar mee getrouwd was. Hij wil graag gezelschap van een vrijwilliger. Meneer scrabbelt graag, maar kan ook goede gesprekken voeren over nieuwsactualiteiten of over vroeger. In verband met ziekenhuisbezoeken komt maandag of dinsdagmiddag het beste uit. Zorg jij voor een stukje ontspanning bij meneer?

Prijs / vergoeding
Tuin zoekt bewoner (Eng-Midden-Soest)

08-05-2023

Wij zijn een ouder echtpaar en wonen in het midden van Soest. Wij hebben een grote tuin met prachtig uitzicht, die wij niet meer kunnen onderhouden. Wij gunnen deze tuin aan iemand die heel erg van tuinieren houdt, maar zelf geen tuin heeft. Je mag de tuin naar eigen inzicht inrichten, bijvoorbeeld als moestuin. Gereedschap is aanwezig. Je kunt ook heerlijk in de tuin vertoeven en van het uitzicht genieten. Wij hebben zelf ons eigen terras, zodat wij beiden privacy hebben. In ruil voor het snoeien van de heg 2 x per jaar, ben je van harte welkom bij ons. Ben je een grote tuinliefhebber met groene vingers? Dan maken wij graag kennis met jou.

Prijs / vergoeding
Scootmobiel maatje gezocht (Eng-Midden-Soest)

08-05-2023

Als dame van 80 ben ik nog zeer actief en houdt er van op pad te gaan. Ik zoek een maatje, gezond of gekreukeld, om samen een spelletje mee te doen, ergens koffie te drinken of naar een tentoonstelling te gaan. Een of 2 keer in de maand daar ben ik al blij mee, ik stel mij graag af op de vrijwilliger. Ik ben ondernemend en houdt van lol maken samen. Kom jij kennis met mij maken?

Prijs / vergoeding
Spelletjesvrijwilliger op zaterdag of zondagmiddag (Smitsveen)

02-05-2023

Hou je van spelletjes en ben je in het weekend beschikbaar? Mevrouw van 76 met dementie, zoekt in het weekend gezelschap en speelt graag een potje rummikub, of een ander spelletje. Jouw gezelschap is erg waardevol voor mevrouw.

Prijs / vergoeding
Word jij onze administratievrijwilliger of seniorenconsulent?

02-05-2023

Heb je affiniteit met financiën, belastingaangifte doen en het uitzoeken van zaken op gebied van wet- en regelgeving en lijkt het je leuk om anderen hierbij te ondersteunen? Mogelijk is een rol als vrijwilliger bij de ‘administratie thuis’ of als ‘seniorenconsulent’ bij de  SWOS iets voor jou. Je helpt bij het op orde brengen en houden van de administratie en bent aanspreekpunt bij vragen over regelingen, vergoedingen en toeslagen. Spreekt het je aan om een ander hierbij te helpen? Dan zien wij graag jouw motivatie tegemoet.  Het opvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Prijs / vergoeding
v

02-05-2023

In de vakantieperiode (juni – september) zijn wij voor ons ontmoetingscentrum Klaarwater (Honsbergen) zoek naar gastheren- en vrouwen. Als gastvrouw of heer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze senioren. De taken zijn zeer afwisselend en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het ontvangen van de senioren, bardienst draaien of ondersteuning bieden op andere vlakken. We kijken graag welke vrijwilligerstaak het beste bij jou past. In de ontmoetingscentra van de SWOS is op iedere dag van de week een keus aan activiteiten voor senioren. Van bewegen op muziek, zingen met het smartlappenkoor ‘De Vallende Traan’, de Herensoos, het Breicafé, Koersbal, Bridge, Biljarten, Schilderen, Yoga en nog veel meer. Er zijn activiteiten om te bewegen, iets van te leren, om jezelf of elkaar uit te dagen en om andere mensen te ontmoeten. De activiteiten zijn grotendeels overdag. In sommige ontmoetingscentra zijn er activiteiten in de avond en soms ook in het weekend. Je kunt zelf aangeven wat voor jou passend is. Heb je interesse in een leuke en zeer gewaardeerde vrijwilligerstaak of weet je iemand in jouw omgeving die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860. Voor informatie kun je ook vrijblijvend langskomen in een van onze ontmoetingscentra of bellen voor een afspraak.

Prijs / vergoeding
Oproep ondersteuning vrijwilligersmakelaar Breng jij graag mensen bij elkaar?

02-05-2023

Wekelijks ontvangen wij aanvragen van (eenzame) ouderen die een vrijwilliger zoeken! Om aan al deze aanvragen te kunnen voldoen, zij wij op zoek naar een vrijwilliger om onze Vrijwilligersmakelaar te ondersteunen. Spreekt het jou aan vrijwilliger te werven, organisaties te benaderen en is wervende teksten creëren jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben of ken jij iemand waarvoor deze aanvraag de perfecte match is? Neem dan contact op met onze vrijwilligersmakelaar op. Ben je al vrijwilliger bij ons en op zoek je een nieuwe of extra uitdaging? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Prijs / vergoeding
Samen er op uit! (Overhees)

02-05-2023

Als 75-jarige dame ben ik op zoek naar een vrouwelijk maatje. Ik houd van (online) spelletjes spelen, wandelen bij mooi weer, een drankje doen op het terras en het tuincentrum bezoeken om mooie woonkamerplanten uit te zoeken. Door mijn gezondheid ben ik veel aan huis gebonden. Graag wil ik er samen met iemand op uit. Ik maak gebruik van mijn scootmobiel of rollator. Ga je samen met mij op pad?

Prijs / vergoeding
Neem jij een boodschapje mee voor onze senioren?

28-04-2023

Doe jij wekelijks boodschappen in de supermarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een paar van onze senioren zijn niet meer in staat zelfstandig naar de supermarkt te gaan. Je kunt hen helpen door boodschappen mee te nemen of de senior af en toe zelf mee te nemen naar de supermarkt. Kleine moeite, groot plezier! Wij zoeken boodschappenvrijwilligers in de volgende wijken: -’t Hart -Soest-Zuid -Eng-Soest -Midden

Prijs / vergoeding
Boodschappenvrijwilliger gezocht (’t Hart)

17-03-2023

Voor een mevrouw in ’t Hart van Soest (69) ben ik met spoed op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die 1 x per week met haar samen haar boodschappen doet.  Wegens medische redenen kan mevrouw zelf geen boodschappen doen en is zij erg onthand. Het is belangrijk dat de vrijwilliger stevig in de schoenen staat. Ben je beschikbaar, dan hoor ik graag van je. Je doet mevrouw er een groot plezier mee!

Prijs / vergoeding
Wordt jij onze vrijwilliger bij de contactcirkel van het Rode Kruis?

17-03-2023

De Contactcirkel bestaat uit een groep mensen die elke ochtend even contact met elkaar hebben om te vragen of alles goed gaat. Het bellen in de ochtend heeft ook een alarmfunctie: het voorkomt dat het onopgemerkt blijft als er iets met een deelnemer aan de hand is. Wordt er door een deelnemer niet opgenomen dan belt de vrijwilliger van het Rode Kruis een contactpersoon om een kijkje te gaan nemen. De Contactcirkel wordt onderhouden door een team van vrijwilligers. Je belt in de ochtend, tussen 9.00 en 11.30 uur de eerste deelnemer van de Contactcirkel om te horen of alles nog in orde is. Deze deelnemer belt de volgende en zo verder. Door de laatste deelnemer wordt je teruggebeld. Zo is de cirkel weer rond. De wetenschap dat er bij geen gehoor iemand naar het huisadres komt en indien nodig hulp inschakelt, is geruststellend. Niet alleen voor de deelnemer, maar ook voor de familie.   Het belteam is gehuisvest in Ontmoetingcentrum de Klarinet. Dagen in overleg.

Prijs / vergoeding
Wordt jij onze nieuwe tuinvrijwilliger?

17-03-2023

Vrijwilligersvacature voor Tuinonderhoud in Soest. Vind je het fijn om in de tuin te werken, en dat de tuin er daarna weer heel mooi eruit ziet. Daar kan iedereen van genieten. Zo ook onze senioren in Soest. Deze doelgroep houdt er ook van dat de tuin er weer goed verzorgt er uit ziet. We zoeken hier nog een gezellige vrijwilliger voor, iemand die zelfstandig bij de senioren in Soest het tuinonderhoud kan doen. Op dit moment hebben we een team van 3 vrijwilligers waar er graag iemand extra bij kan komen. Het gaat om ongeveer 1 kleine tuin in de week.

Prijs / vergoeding
Neemt u mij mee naar buiten? (Soestdijk)

14-01-2023

Als dame van 77 en pas verhuisd, moet ik mijn draai nog vinden in mijn nieuwe omgeving. Helpt u mij sociaal vaardiger te maken door mij te bezoeken?

Prijs / vergoeding
Gaat u met samen er op uit? (Soesterberg)

14-01-2023

Ik ben een dame van 89 en woon in Soesterberg. Ik hou van gezelligheid. Met mijn elektrische rolstoel en scootmobiel maak ik ritjes, maar samen is dit veel leuker dan alleen! Gaat u samen met mij er op uit? Daar maakt u mij erg blij mee!

Prijs / vergoeding
Motiveert u mij voor een wandeling? (Soestdijk)

13-12-2022

Graag bouw ik mijn wandelritme op en drink ik met u een kopje koffie. Ik ben 83, woon in Soestdijk en loop met mijn rollator. Door mijn dementie kan ik soms wispelturig zijn, ik zoek een vrijwilliger die daar mee om kan gaan en er doorheen kan prikken. Loopt u met mij mee?

Prijs / vergoeding
Wij zoeken vrijwilligers voor onze 70+ Sociëteit bij de Klarinet

13-12-2022

Voor alle senioren die ouder zijn dan 70 jaar is elke donderdagmiddag de mogelijkheid om samen te zijn.  Het doel van de Societeit 70+ is dat senioren kennis maakt met andere senioren, een band op kunnen bouwen en voor elkaar nieuwe "vrienden" kunnen worden. Wij starten de middag met een gezellig samen zijn en gaan aansluitend met elkaar spelletjes spelen, zoals rummikub en triominos. s vrijwilliger vind je het leuk om persoonlijke aandacht te geven aan de senioren en heb je ook oog voor het groepsgevoel. Samen met 4 andere vrijwilligers vergader je ongeveer 4 keer per jaar en plan je onder andere samen het rooster in. Ben je flexibel inzetbaar op donderdag van 13.30 tot 17.15 uur? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Prijs / vergoeding
Train Simulator maatje gezocht

13-12-2022

Voor een inwoner van Soest zoeken wij een Train Simulator maatje. Door lichamelijke beperkingen kan deze meneer niet meer naar buiten en zich maar beperkt inspannen. Zijn hobby is rijden met treinen via de computer. Hij gebruikt hier voor Train simulator. Meneer komt heel graag in contact met andere mensen uit Soest die deze interesse delen. Ben of ken jij een Train-simulator-fan? Dan komen wij graag in contact met jou!

Prijs / vergoeding
Klein geluk in overhees

13-12-2022

Voor een 77 jarige zachtaardige dame met dementie zijn wij op zoek naar een maatje. Mevrouw wordt zeer gelukkig van een wandeling, kinderen en honden zijn welkom. Ook van een uitstapje naar de kinderboerderij of een ijsje eten wordt mevrouw erg gelukkig. In verband met de sterke wilskracht van mevrouw, zoeken wij ook een fysiek sterke vrijwilliger! Neem jij mevrouw mee?

Prijs / vergoeding
Wandelmaatje op woensdagmiddag (Soestdijk)

26-11-2022

Heb je op woensdagmiddag een uurtje over? Dat hoeft niet iedere week. Ik ben een dame van 87 en kom niet meer zelf buiten. Graag wandel ik in de rolstoel een rondje in de buurt. Ik ben leuk gezelschap! Gaat je met mij aan de wandel?

Prijs / vergoeding
Boodschappenvrijwilliger gezocht (’t Hart)

26-11-2022

Voor een mevrouw in ’t Hart van Soest (69) ben ik met spoed op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die 1 x per week met haar samen haar boodschappen doet.  Wegens medische redenen kan mevrouw zelf geen boodschappen doen en is zij erg onthand. Het is belangrijk dat de vrijwilliger stevig in de schoenen staat. Ben je beschikbaar, dan hoor ik graag van je. Je doet mevrouw er een groot plezier mee!

Prijs / vergoeding
Met spoed boodschappenvrijwilliger gezocht

18-11-2022

Voor een mevrouw in ’t Hart van Soest (69) ben ik met spoed op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die 1 x per week met haar samen haar boodschappen doet.  Wegens medische redenen kan mevrouw zelf geen boodschappen doen en is zij erg onthand. Het is belangrijk dat de vrijwilliger stevig in de schoenen staat. Ben je beschikbaar, dan hoor ik graag van je. Je doet mevrouw er een groot plezier mee!

Prijs / vergoeding
Wandelmaatje op maandag of vrijdag (Soestdijk)

11-11-2022

Hallo, ik ben een dame van 90, vrolijk en bij de tijd en zoek een wandelmaatje. Ik geniet van het leven, echter alleen op pad durf ik na een paar valpartijen niet meer. Graag maak ik op maandag of vrijdag samen met ou een ommetje met mijn rollator. Dan kom ik ook nog eens buiten. Haal je samen met mij een frisse neus?

Prijs / vergoeding
Gaat u met mij op pad?

07-11-2022

Ik ben een jonge dame van 66 en woon in Smitsveen. Ik hou van dieren en van knutselen. Ik heb 2 katten. Met een vrijwilliger maak ik graag een praatje, drinken we bakkie of gaan er samen op uit, met mijn rollator. Ik sta open voor alle soorten activiteiten. Zoekt u mij op, dan maken wij het samen gezellig.

Prijs / vergoeding
Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger?

07-11-2022

Wordt u onze nieuwe maaltijdvrijwilliger? Voor de zaterdagochtend zoeken wij vrijwilligers voor het bezorgen van  koelversmaaltijden! Van 9.30 tot 11.00 uur. De maaltijd is voor veel mensen een belangrijk moment van de dag. Maar lukt het koken van je eigen potje niet meer, dan kunnen senioren in Soest of Soesterberg een beroep doen op de Maaltijdvoorziening van de SWOS. Als nieuwe vrijwilliger wordt u eerst ingewerkt, daarna rijdt u met uw eigen auto door Soest of Soesterberg en brengt u gemiddeld 8 tot 10 maaltijden bij senioren thuis. Belangrijk is dat u interesse heeft in senioren, uw ogen en oren open houdt voor vragen, opmerkingen en problemen van senioren die u thuis bezoekt. Er is een geringe onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto. Natuurlijk houden we bij de planning altijd rekening met vakanties en kunt u waar nodig uw collega-vrijwilliger vragen om u te vervangen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie,  neem contact op met Marja Smeets van de SWOS, telefoonnummer 035 5885388. U kunt zich ook aanmeldingen via maaltijden@swos.nl

Prijs / vergoeding
Actief maatje gezocht

15-09-2022

Maatje gezocht Als 61 jarige man ben ik op zoek naar een maatje. Ik ben ondernemend, sociaal en technisch aangelegd. Door omstandigheden ben ik nu minder mobiel en beperkt in mijn activiteiten. Ik zoek iemand die samen met mij gezellligheid brengt en eventueel activiteiten onderneemt, zoals samen koffie drinken, samen op pad met de driewieler, naar de sportschool gaan. Spreekt u dit aan en/of heeft u wellicht zelf ook beperkingen? Ik maak graag kennis met u.

Prijs / vergoeding
Oproep vrijwilliger voor de werkgroep Personen Alarmering

15-09-2022

Bij de SWOS zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor de werkgroep Personen Alarmering. Dit is een adviserende rol aan senioren over de aanschaf van een Personen Alarmering. Kennis van mobiele telefoons hierbij is belangrijk. Dit is nodig voor het installeren van apps en internetformulieren invullen. Dit doe je samen met de betreffende senior. Je werkt samen met twee ervaren vrijwilligers die jou inwerken en met het secretariaat van de SWOS. Jouw ureninzet is in overleg en maximaal 6 uur per maand.

Prijs / vergoeding
Samen op pad met de duofiets

12-09-2022

Heb je ooit op een elektrische fiets gezeten en een goed gesprek gevoerd met de persoon naast je? Die ervaring kun je nu opdoen op de Duo fiets van de SWOS. Voor een vriendelijke meneer van 88 zoek ik een maatje voor de duofiets. Meneer is door een val minder mobiel geworden, maar wil er heel graag op uit. Neem jij meneer mee voor een rondje Soest? De duofiets is kosteloos te reserveren bij de SWOS, je bent van harte welkom om een proefrondje te komen maken.

Prijs / vergoeding
Wordt gastheer- of vrouw in ons ontmoetingscentrum

01-09-2022

Voor onze ontmoetingscentra de Klarinet (wijk Overhees) Klaarwater (Honsbergen) en Soesterberg, zijn wij op zoek naar gastheren- en vrouwen van alle leeftijden. Als gastvrouw of heer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze senioren. De taken zijn zeer afwisselend en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het ontvangen van de senioren, bardienst draaien of ondersteuning bieden op andere vlakken. We kijken graag welke vrijwilligerstaak het beste bij je past. In de ontmoetingscentra van de SWOS is op iedere dag van de week een keus aan activiteiten voor senioren. Van bewegen op muziek, zingen met het smartlappenkoor ‘De Vallende Traan’, de Herensoos, het Breicafé, Koersbal, Bridge, Biljarten, Schilderen, Yoga en nog veel meer. Er zijn activiteiten om te bewegen, iets van te leren, om jezelf of elkaar uit te dagen en om andere mensen te ontmoeten. De activiteiten zijn grotendeels overdag. In sommige ontmoetingscentra zijn er activiteiten in de avond en soms ook in het weekend. Je kunt zelf aangeven wat voor jou passend is. Heb je interesse in een leuke en zeer gewaardeerde vrijwilligerstaak of weet je iemand in jouw omgeving die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860. Voor informatie kun je ook vrijblijvend langskomen in een van onze ontmoetingscentra of bellen voor een afspraak.

Prijs / vergoeding
Samen op de duofiets en passie voor tuinieren

21-07-2022

Samen op de duofiets en passie voor tuinieren Samen op de duofiets door Soest (vanaf ’t Hart), dat is echt een uitje voor mij! Als 63 jarige dame ben ik niet zo mobiel door lichamelijke beperkingen. Ik deel graag mijn passie voor tuineren en ben vrolijk gezelschap. Gaan we samen op de fiets? Liefst in de ochtend. Hopelijk tot snel?

Prijs / vergoeding
Op de duofiets met hippe dame

13-07-2022

Samen op de duofiets door Soest, dat vind ik enig! Als 89 jarige dame ben ik leuk gezelschap. Ik heb verminderd zicht en kom daardoor niet zo veel meer buiten. Ik graag samen met een maatje er uit op de duofiets of voor een wandeling. Ook voor een bezoek aan terras sta ik open. Maandag- of dinsdagochtend heeft mijn voorkeur. Maken wij het samen gezellig? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860.

Prijs / vergoeding
Gezellige vrijwilliger gezocht in Soesterberg

12-07-2022

Gezellige vrijwilliger gezocht in Soesterberg Ik ben een vrolijke dame van 93 en woon in Soesterberg. Om de lange dagen te doorbreken, zoek ik een maatje die mij gezelschap kan bieden. Door mijn slechte geheugen heb ik soms wel een duwtje in de goede richting nodig. Komt u mij opzoeken? Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar via vrijwilligersthuis@swos.nl of 06-40658860

Prijs / vergoeding