Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

SWOS is per direct op zoek naar een directeur

De Stichting Welzijn Ouderen Soest (en Soesterberg) zet zich in voor senioren in Soest en Soesterberg.
Senioren willen zo lang mogelijk thuis wonen, zelfstandig blijven en zelf de richting van het leven bepalen. En daar is hulp bij nodig op veel verschillende gebieden, met maaltijden, tuinonderhoud, klusjes of administratie.

Iedereen merkt bij het ouder worden dat zijn vrienden en kennissenkring in de loop van het leven veranderen. Er komen mensen bij, er gaan mensen af. Door actief in het leven te staan, blijven de contacten in het leven verfrissend en vernieuwend. Door de activiteiten en cursussen die de SWOS biedt op diverse locaties in ontmoetingscentra en diverse wijken, kan het leven gezellig blijven en het seniorengeluk u toelachen.

Bij het ouder worden kan het plezierig zijn om voor een ander iets te kunnen betekenen. Daarom wordt veel van ons werk door senioren vrijwilligers uitgevoerd. De activiteiten zijn dus vóór en door senioren. De vrijwilligers worden ondersteund door medewerkers van de SWOS.

Wat ga je doen:
Je geeft als directeur vorm aan het strategisch beleid van de SWOS. Je bent initiator en trekker van veranderingsprocessen, het boegbeeld van de organisatie en je fungeert als spil tussen bestuur en de werkorganisatie.
Ook ben je verantwoordelijk voor de planning- en control-cyclus en voor een gezonde financiële bedrijfsvoering van de SWOS. Je onderhoudt de contacten met de gemeente. Je stuurt de medewerkers aan en bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de SWOS.
Bovenal ga je de SWOS naar een volgende fase transformeren, waarin de SWOS als organisatie versterkt wordt op het gebied van de vrijwilligers, de diensten, en het gezicht in Soest en Soesterberg.

Wie ben jij?
Je bent een strategische, omgevingsbewuste directeur met goed inzicht in politieke processen, die de SWOS in de komende jaren klaar maakt voor toekomstige ontwikkelingen.
Je bent energiek, daadkrachtig en inlevend. Je weet zowel medewerkers, als vrijwilligers te inspireren en aan je te binden. Uiteraard heb je affiniteit met en kennis van vrijwillige inzet en ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je weet medewerkers op een warme zakelijke manier te inspireren en ze klaar te maken voor veranderingen binnen en buiten de SWOS.
Je weet maatschappelijke ontwikkelingen te integreren in bestaande en nieuwe vormen van dienstverlening om met nieuw en fris elan ouderen van diverse achtergrond te bereiken en te binden.

  • Je beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en werkervaring in een eindverantwoordelijke directie- of managementpositie in een qua cultuur en structuur vergelijkbare organisatie. Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid die rekening houdend met de visie van de organisatie stelling durft in te nemen.
  • Je bent een netwerker pur sang (ook op social media) met een groot hart voor Soest en Soesterberg of bent bereid dit snel op de bouwen. Je beweegt je makkelijk in de wereld van politiek, overheid en uitvoeringsinstanties, waar jij de SWOS op diverse niveau’s vertegenwoordigd.
  • Je bent altijd nieuwsgierig naar zowel innovaties van onze dienstverlening als technologisch ontwikkelingen en je hebt aantoonbare goede resultaten behaald met het in goede banen leiden van (op verandering gerichte) processen en weet medewerkers, vrijwilligers en andere belanghebbende hierin mee te nemen.

Wat bieden wij:
-
De functie wordt gewaardeerd op schaal 12 CAO sociaal werk met bijbehorende emolumenten.
-Een contract voor één jaar met de mogelijkheid van verlenging. Hiervoor zullen we tijdig met elkaar evalueren over de mogelijkheden na dat jaar.

Interesse:
Bij vragen of meer informatie is Lilian Swart namens het SWOS bestuur bereikbaar op 06-22406086.
We ontvangen graag vóór 29 september je motivatie en CV. Deze kunnen gemaild worden naar lilian.swart.eekhout@gmail . De eerste selectiegesprekken worden gepland in overleg.