Nederlands

Seniorentablet Compaan

Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Klassieke Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier. Gebruiksgemak, veiligheid en plezier staan centraal. De Klassieke Compaan kenmerkt zich door de grote knoppen en het overzichtelijke scherm. Raak nooit de weg kwijt op de tablet: er staat altijd een terug-knop op het scherm van de Compaan.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, de digitale omgeving waarin de Compaan beheerd kan worden vanaf uw computer of smartphone.

Voor wie?

Deze tablet is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder enige digitale ervaring, maar die nog wel graag deel willen uitmaken van onze digitale wereld.  

Ondersteuning

Onder begeleiding van een vrijwilliger van de SWOS wordt uitleg gegeven over het gebruik van deze gebruikersvriendelijke tablet.

Kosten

Je kunt de Compaan 2 maanden uitproberen voor een abonnement van € 12,95 per maand. Na de periode van 2 maanden krijg je de mogelijkheid om de Compaan over te nemen. Je betaalt eenmalig het bedrag van € 300,- en het abonnement van € 12,95 per maand (abonnement van Compaan). Als de Compaan je niet bevalt, mag je deze ook teruggeven.