Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Samen tegen eenzaamheid

Geluk is afhankelijk van veel factoren, uw persoonlijkheid, uw levensomstandigheden of iets anders wat moeilijk te veranderen is. Eén van de belangrijkste pijlers van geluk is gezelligheid en contact met andere mensen, tevredenheid met je bestaan. Wij bieden een aantal activiteiten die u kunnen helpen meer contact te krijgen met mensen uit uw omgeving.

Welke activiteiten bieden wij?

  • Kennismakingsgesprek. Oriënterend, informerend en adviserend huisbezoek door de ouderenadviseur welzijn.
  • Ontmoet elkaar. Kom in contact met anderen die u ontmoet en ontdek of u dezelfde interesses hebt. Samen gaat u verder op pad. 
  • Sociëteit 70+, een plek voor alle senioren die in ontspannen sfeer nieuwe contacten willen opdoen en samen met leeftijdsgenoten  kunnen eten en drinken.
  • Buurtkamer de Klarinet, een plek waar u elke werkdag terecht kan, als u zich alleen voelt, bij beginnende geheugenproblemen of bij niet aangeboren hersenletsel ( op woensdagmiddag)

Meer informatie?
Deze activiteiten zijn mogelijk door de inzet van de ouderenadviseurs bijgestaan door een team van geschoolde vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze ouderenadviseur welzijn (035) 60 23 681, zij werkt maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag is zij in de Buurtkamer te bereiken. U kunt ook een email sturen naar ouderenadviseurwelzijn@swos.nl