Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Ouderenadviseur

In verband met de naderende datum van pensioen van onze huidige ouderenadviseur zoeken we een nieuwe collega. We zijn heel gelukkig met de huidige ouderenadviseur dus haar vervangen zal niet gemakkelijk zjin. 
We zijn op zoek naar iemand die goed kan luisteren, oog heeft voor de leefsituatie van ouderen.
De functie bestaat uit het geven van informatie, advies, ondersteuning en emotionele begeleiding aan senioren gericht op praktische vragen en levensvragen. In staat zijn om de vraag achter de vraag te achterhalen; kunnen doorverwijzen waar nodig; kunnen anticiperen op nieuwe vragen en hier een passen antwoord op geven. In staat zijn om met eenzame ouderen om te gaan en hun netwerk willen versterken, vooral middels huisbezoeken thuis; de regie van senioren versterken en de zelfredzaamheid vergroten.

Daarnaast is één van de activiteiten de Buurtkamer de Klarinet, die op vrijdag 8 uur per week geopend is voor kwetsbare senioren met lichte geheugenproblemen, niet aangeboren hersenletsel en voor senioren met een klein netwerk. Op deze dag wordt er een groepsaanbod gegeven. Samen met een collega ben je hier afwisselend verantwoordelijk voor.
Ook werk je samen met vrijwilligers die voor een deel jou begeleiding vragen.

Functie eisen:
HBO opleiding AMW/ SCW/ HBO-V
Minstens 5 jaar ervaring in het werken met senioren
Communicatieve vaardigheden
Reflectief vermogen
Methodisch kunnen werken
Ervaring met allochtone doelgroepen
Visie op het werken met en voor senioren

Wij bieden:
Een tijdelijk contract voor 1 jaar voor 20 uur per week, bij gebleken geschiktheid kan het contract verlengd naar onbepaalde tijd. Het salaris is volgens de CAO Welzijn & MWD schaal 8.

Reactie graag voor 17 februari 2019 t.a.v. Idelette Sleurink, directie@swos.nl