Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

On the Move

Maandag 27 november wordt de Grote Soester Fittest gehouden.
Het is de bedoeling om de Soester Fittest twee maal per jaar te houden. Een goed middel om voor u zelf na te gaan hoe fit u bent. U kunt adviezen krijgen over anders bewegen.

Wilt u zich al aanmelden? Vul het formulier in en stuur dit naar info@swos.nl
U krijgt per email het tijdstip door wanneer jou Fittest start op 27 november 2017

Wat hebt u nodig?
Sportschoenen die u buiten niet gebruikt of blote voeten en makkelijk zittende kleding.

De Fittest kost € 2,50 en betaal je contant bij aanvang van de Fittest. Naast de Fittest zijn er workshops die je na de Fittest kan volgen.
Voor elke leeftijdsgroep zijn er workshops, zoals Yoga, Circus, Kegelen, Dansen, Linedance en workshops voor kinderen.
Een kennismaking met diverse sporten.

De grote Soester Fittest is een initiatief van On The Move, bestaande uit SWOS, Idea, Uitvoeringsorganisatie BBS, Knijntje& Zippies, MEE, Optisport, Amerpoort en de Buurtsportcoaches van de gemeente Soest 

On the Move is het evenement voor mensen die aan de start van hun beweegcarriere staan of dit weer opnieuw willen oppakken.
On the move is een samenwerking tussen diverse partijen, Werk en Inkomen, Idea, Cultuurpunt, Mee, Amerpoort, SWOS, Knijntjezippies, die het mogelijk maakt dat diverse doelgroepen samen of apart gaan sporten, bewegen, deelnemen en meedoen.

De eerste adctiviteit is op 7 oktober 2016, de fittest in Soest. 125 mensen hebben zich aangemeld voor de fittest. 75 mensen zijn getest en hebben een advies gekregen om te blijven bewegen of te starten met bewegen, op een niveau dat bij hen past. We maakten voor het eerst kennis met de streetart.

Op 4 janauri is de Knijntjezippies Sporty New Year event geweest voor 150 kinderen van de basisschool. Zij hebben met de vereniginen uit Soest kennis gemaakt met diverse onderdelen van sporten, bewegen en circus.
Zippies doet meer voor kinderen, zie de link

Binnenkort start een fiets en wandelgroep, hebt u interesse? Geef dit door aan Bart van Huisstede van de Amerpoort of Sanne van den Berg beweegmakelaar@swos.nl Sanne en Bart kunnen u meer vertellen.

Bij Reflavour zijn diverse mensen actief voor de vlaggenlijn in Soest, iedereen kan hiervoor meedoen. Bent u handig met naald en draad? Klik hier voor het patroon, en u kunt aan de gang. Bij het Cultuurpunt, Idea of Reflavour kunt u dit inleveren.

Bent u bekend bij Werk en Inkomen en hebt u kinderen die ook graag willen bewegen en sporten, meldt dit bij uw klantregiseur. Zij kan u verder helpen en adviseren over de mogelijkheden.
Natuurlijk kan u zelf ook meer bewegen. Maak een afspraak met de beweegmakelaar Sanne van den Berg , u kunt haar via de huisarts of rechtstreeks bereiken.

Idea maakt werk van de circus act (link nog niet gevonden) en de verhalenvertellers, met u onderweg in uw leven.

Natuurlijk on the Move wil meer beweging in Soest. Wilt u meedoen? Ga uw gang..
Hebt u nieuwe ideeen, meldt het ons...

Ons volgende event is in mei 2017, houdt de krant in de gaten en trek uw sportschoenen vast aan...