Nederlands

Word jij onze gastheer- of vrouw?

Voor ons ontmoetingscentrum Klaarwater (Honsbergen) zijn wij op zoek naar gastheren- en vrouwen van alle leeftijden. Ben jij op de maandagochtend of dinsdagmiddag beschikbaar?

Als gastvrouw of heer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze senioren. De taken zijn zeer afwisselend en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het ontvangen van de senioren, bardienst draaien of ondersteuning bieden op andere vlakken. We kijken graag welke vrijwilligerstaak het beste bij jou past.

In de ontmoetingscentra van de SWOS is op iedere dag van de week een keus aan activiteiten voor senioren. Van bewegen op muziek, zingen met het smartlappenkoor ‘De Vallende Traan’, de Herensoos, het Breicafé, Koersbal, Bridge, Biljarten, Schilderen, Yoga en nog veel meer. Er zijn activiteiten om te bewegen, iets van te leren, om jezelf of elkaar uit te dagen en om andere mensen te ontmoeten.

De activiteiten zijn grotendeels overdag. In sommige ontmoetingscentra zijn er activiteiten in de avond en soms ook in het weekend. Je kunt zelf aangeven wat voor jou passend is.

Heb je interesse in een leuke en zeer gewaardeerde vrijwilligerstaak of weet je iemand in jouw omgeving die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met onze vrijwilligersmakelaar Daphne. Voor informatie kun je ook vrijblijvend langskomen in een van onze ontmoetingscentra of bellen voor een afspraak.

Praktische informatie
Locatie: OC Klaarwater
Dag: Maandagochtend of dinsdagmiddag
Dagdeel: ochtend of middag
Inzetbaarheid: Wekelijks
Contactgegevens
Daphne Wagenaar
vrijwilligersthuis@swos.nl
06 - 40 65 88 60
Vrijwilligers overzicht