Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

De Paltz, een prachtige locatie om cultuur te snuiven

donderdag 03 november 2022

De Paltz. Wie kent het niet. Een prachtig oud landschap waar ook het Herman van Veen Arts Center staat. Je kunt er heerlijk wandelen in de natuur, deelnemen aan rondleidingen, De tentoonstelling van Toon Hermans bezoeken (verlengd tot 13 nov.) of naar andere voorstellingen gaan. Het landgoed en het Arts Center zijn vrij toegankelijk. Alle voorstellingen zijn gratis bij te wonen. Het enige wat je betaald zijn de reserveringskosten van €2,50 per persoon. Voor de rondleidingen zijn wel kosten verbonden: €15,-. 

Aanbod

Kijk voor het actuele aanbod op www.hermanvanveenartscenter.com. Als er voorstelling aankomen waarvan de kaarten snel gaan, zullen we je in de nieuwsbrief hier tijdig op attenderen.

Minder mobiel?

Ben je minder mobiel maar wil je toch graag naar de Paltz? Op zondag rijdt er voor mensen die minder mobiel zijn, een pendelbus tussen 14.00 en 17.00 uur. Deze bus vertrekt bij de ingang van de parkeerplaats bij het Hilton. Tevens is op donderdag, vrijdag en zaterdag is, op verzoek, de pendelbus beschikbaar. De bus is geheel gratis. 

Zie je geen mogelijkheid om bij de parkeerplaats bij het Hilton te komen? Ook dan zijn er passende mogelijkheden. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten. 
 

Nieuwsoverzicht