Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Rotary Club Soestdijk heeft senioren verrast met een Paasbox

donderdag 15 april 2021

Op stille zaterdag heeft de Rotary Club Soestdijk uitgepakt voor eenzame senioren in Soest en Baarn.
RC Soestdijk heeft onder andere de SWOS gevraagd te helpen bij het vinden van eenzame senioren in Soest om hen een pakket te bezorgen.                                                                                                                               

Om 9.00 uur stonden de paasboxen klaar in Baarn om opgehaald te worden. Samen met Bert, Trudy en Tymo, chauffeurs van de SWOS seniorenbussen zijn de pakketten opgehaald.
Deze 225 pakketten werden door 45 vrijwilligers door Soest en Soesterberg verspreid.
De reacties zijn enthousiast. Ontvangers waren erg blij met de attentie en de aandacht. Sommigen tot tranen toe bewogen...

Hierbij enkele reacties:
“Heel veel dank voor de Paasbox. Ik was echt verrast door jullie gebaar. Leuke plantjes en lekkere dingen. Het maakte Pasen heel bijzonder voor mij.”

“Eind vorige week werd ik verrast met een paaspakket, aangeboden door de Rotary en gebracht door een vrijwilliger van de SWOS, die het bezorgen letterlijk een zware taak vond. Het was dan ook een zeer omvangrijk pakket met soep en sap, een paashaas en dito eieren, stol en roggenbrood, bloemen, wijn en snoeperij. Gevers, organisatoren en bezorgers hartelijk dank.”

“Ik was gisteren niet thuis maar mijn buurman heeft voor mij een geweldig mooie Paasbox voor mij in ontvangst genomen. Ik ben helemaal onder de indruk van alle mooie en heerlijke dingen die ik van jullie mocht ontvangen. Ik wil iedereen die daar aan heeft meegewerkt heel hartelijk bedanken.”

“Wat hebben jullie mij verwend met deze geweldige Paasverrassing. Het zijn allemaal stuk voor stuk heerlijke dingen. De Paasdagen worden hierdoor NOG mooier. Heel hartelijk dank.

“Hallo aan alle medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt mij een Paas Pakket te bezorgen.

Mijn grote dank, groetend.”     

 

Nieuwsoverzicht