Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Ontmoetingscentra gesloten

dinsdag 12 januari 2021

Als klap op de vuurpijl krijgen we dit jaar dan toch nog opnieuw de lockdown.
We konden het al een beetje aan zien komen. Het aantal besmettingen nam elke dag meer toe.
Dat heeft ook voor ons gevolgen. De OC’s worden vanaf 15 december t/m 19 februari gesloten. 

Een aantal dingen gaan door:
De maaltijden aan huis. Warm, koelvers en vriesvers blijven we thuis bezorgen. Natuurlijk met een mondkapje op en de 1,5 meter afstand.
Mensen die om een nieuwe personenalarmering vragen, kunnen die thuis krijgen;
Senioren die naar de dagbesteding gaan, de Buurtkamer, naar Molenschot, de seniorendis, societeit 70+ en de koffie -extra kunnen blijven komen.
Vrijwilligers die thuis mensen bezoeken, ter ondersteuning van de mantelzorgers, bij mensen met dementie of somberheid/ depressies, we blijven zoveel mogelijk thuis komen om hen te ondersteunen. Mits de vrijwilliger en de mantelzorger dit ook wil.
Voor klusjes thuis willen we voor mensen helpen als er urgente vragen zijn, als iemand in het donker zit om dat de lamp kapot is, of de tv kapot is, kunnen de klussenmannen aan de slag.
Voor het tuinonderhoud is minder urgentie, ik hoop dat de tuinen in orde zijn, zodat we hier geen voorrang aan hoeven geven.
De seniorenbus kan rijden, naar de dagbesteding, Molenschot, Buurtkamer de Klarinet, senioren naar de supermarkt, huisarts of Meander, het noodzakelijk vervoer.
Het SWOS secretariaat is dagelijks op werkdagen open. U kunt elke dag bellen voor een praatje of contact. Tot half 2 staan we voor u klaar aan de telefoon.
Wees voorzichtig met jezelf en de mensen om je heen. Let een beetje op elkaar.

Nieuwsoverzicht