Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Museum Maatje De Pont Tilburg

maandag 25 november 2019

Best Museum-maatje,

Bij deze nodigen wij je uit om zondag 8 december a.s. mee te gaan naar het Museum De Pont te Tilburg. Daar bezoeken wij de expositie van

 “Monster Chetwynd”.

Chetwynd dompelt de toeschouwer onder in een uitbundig en zinnenprikkelend universum en is misschien wel de meest gerespecteerde Britse performance- en installatiekunstenaar van onze tijd. Voor de carnavaleske optredens werkt ze samen met een groep amateuracteurs, waaronder vrienden en familieleden.

 

We gaan met de trein die rond 10.00 uur uit Soest vertrekt, richting Utrecht / Tilburg en van daar een klein stukje met de bus.

Het volgend museumbezoek vindt plaats op zondag 26 januari 2020, we gaan dan naar de expositie Juwelen! in de Hermitage en krijgen een speciale rondleiding van Martijn Akkerman, bekend van tussen kunst en Kitsch.

We zouden het op prijs stellen van jullie te horen of je wel of niet meegaat naar Tilburg en/of Amsterdam. Dit kan d.m.v. een e-mail naar Rinske jansenrf66@gmail.com of naar Marja maaltijden@swos.nl. Een telefoontje naar de SWOS: 6023681 is ook goed.

Met vriendelijke groet,

Rinske en Marja

Stichting Welzijn Ouderen Soest

Nieuwsoverzicht