Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Dialooggesprek met mantelzorgers

Dialooggesprek met mantelzorgers: de laatste levensfase van mensen met dementie

Praten over de laatste levensfase van mensen met dementie – dat is nog niet zo makkelijk. Maar nuttig is het wel: het kan voor nu helpen om wensen en gedachten te ordenen en later veel rust brengen voor de persoon zelf en de naasten. 

U komt in een dialoogbijeenkomst samen in een kleine kring van 5 tot 8 deelnemers om uw gedachten en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt aan de hand van vier vragen, onder begeleiding van een speciaal getrainde gespreksleider. In een sfeer van vertrouwen, openheid en respect ontstaan zo waardevolle momenten en ideeën.

Datum: 1 oktober 2018 14.00-15.30 uur
Gespreksleider: Mevr. Gon Veltkamp
Plaats: Den Dolder

Deelname is gratis en staat open voor iedereen. Het aantal plaatsen per bijeenkomst is beperkt, daarom is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden per mail info@gonveltkamp.nl of per telefoon 033-4729647

 Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met ‘Het Bezinningshuis’ in Den Dolder, een plek van waaruit mensen ruimte wordt geboden om te bezinnen over (on)sterfelijkheid. www.ikwilmetjepraten.nu  Ikwilmetjepraten.nu is een initiatief van Van Betekenis tot het Einde. 

Een samenwerking tussen: Agora | Humanistisch Verbond | KBO-PCOB | NPV-Zorg voor het leven
Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten | Reliëf | Vilans | Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland