Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Buurtkamer De Klarinet

Voor senioren die graag elke dag een huiskamer buitenshuis willen vinden. Vindt u het fijn in een beschutte omgeving? Voor mensen met een klein netwerk, mensen met lichte geheugenproblemen en voor mensen met niet aangeboren hersentletsel is er elke dag plek in de Buurtkamer. U kunt koffie drinken, doet wat u zelf leuk vindt. Vrijwilligers zullen u gastvrij opvangen en u thuis laten voelen. U gaat oefenen met uw geheugen om dit goed op peil te houden. Kan samen gaan koken, wandelen, sporten of oefenen met het vergroten van uw contacten. Uw interesse is een belangrijke basis voor de activiteiten.

Tussen de middag is er een lunch of warme maaltijd mogelijk, als u warm wilt mee-eten is het nodig dat u zich hiervoor op tijd, 48 uur van te voren voor opgeeft. U kunt altijd mee-eten met de broodmaaltijd. Daarnaast is deelname aan de activiteiten die er in De Klarinet worden georganiseerd mogelijk.

U betaald per dagdeel € 2,50.  Per maand  € 10,00 extra voor extra leuke activiteiten en onkosten van vrijwilligers  en voor het eten betaald u een vergoeding. Voor de warme maaltijd kunt u in aanmerking komen voor subsidie.

Wilt u meer weten? Kom eens langs of vraag een gesprek met onze medewerkers Christien Hoekstra of Jenneke Hotke 035 602 36 81