Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035 - 602 36 81
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Beweegmakelaars

Wat is een beweegmakelaar?
Dit is iemand die met u samen kan spreken over de dilemma's die u ervaart bij bewegen en mobiliteit. Als u een extra zetje nodig hebt om meer en beter te bewegen kan Sanne van den Berg u begeleiden. Zij is deskundig op het gebied van bewegen. Kan u adviseren wat de volgende stap is om beter te bewegen, waardoor uw gevoel van gezondheid kan toenemen. Door middel van kleine stapjes verbeterd u uw gezondheid en uw mogelijkheden. Sanne is op de hoogte van diverse beweeg en sport activiteiten en kan u adviseren bij uw volgende stap. Sanne is er voor iedereen van alle leeftijden in Soest en Soesterberg.
Wilt u contact? beweegmakelaar@swos.nl of 06 40761683. U kunt ook een verwijzing via uw huisarts vragen.

 


Marijke Roest is de beweegmakelaar voor aangepast sporten. Hebt u een handicap, beperking of een aanpassing nodig bij het sporten? Marijke is de persoon waarbij u terecht kan.
U
it eigen ervaring weet ze hoe je om kan gaan met verlies en met je beperking en hoe sporten en bewegen ook dan mogelijk is.
Marijke kent veel mogelijkheden waar je terecht kan in Soest en omgeving en waarbij je aansluiting kan vinden voor diverse sporten.
Een goed voorbeeld is te vinden bij de reportage van RTV Utrecht https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1717914/
Marijke is te bereiken via beweegmakelaar.as@swos.nl of via 06 360 88 590