De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035-602 36 81
SWOS SoestIk zou de SWOS niet willen missen
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
SWOS SoestIk zou niet weten wat ik zonder klusjesdienst
SWOS moet beginnen
SWOS SoestIk kan actief blijven, er is zoveel te
doen in Soest voor senioren
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
MENU
Nieuwe advertentie plaatsen

Vraag en Aanbod

Filteren: Vraag | Aanbod | Beide

Aangeboden: maatje gezocht voor 95 jarige man - 06-07-2018
Hou je van gedichten lezen, schrijven, wandelen en vis eten dan zoeken we jou. Man zoekt een maatje . loopt met rollator . Rolstoel beschikbaar
€ nvt

Aangeboden: Dammen of bridgen met man met afasie - 05-06-2018
Meneer met afasie houdt van dammen en bridgen. Door zijn afasie kan hij moeilijker meedoen met de groep. Meneer kan niet verstaanbaar praten maar begrijpt je wel. Heb jij geduld en wil jij met meneer gaan dammen of bridgen? Meneer woont in Soest.
€ n.v.t.

Aangeboden: Boodschappen doen met mevrouw in een rolstoel - 05-06-2018
Mevrouw van 72 jaar zit in een rolstoel en heeft een scootmobiel. Ze wil graag samen met iemand naar de supermarkt bij haar in de buurt en/of  af en toe naar een park in de omgeving nu het mooier weer wordt. Haar voorkeur gaat uit naar dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag.
€ n.v.t.

Aangeboden: mevrouw (90) met humor zoekt een luisterend oor - 08-05-2018
Mevrouw kookt nog zelf als ze er zin heeft. Ze houdt van breien, rummikub spelen, krant lezen en televisie kijken. Mevrouw heeft een rollator en wilt graag meer oefenen om kleine stukken te lopen (10 minuten). Wilt u iets voor mevrouw betekenen en bent u beschikbaar op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag?
€ n.v.t.

Aangeboden: Maatje gezocht voor 80-jarige vrouw - 08-05-2018
Mevrouw woont 1 jaar in Soest en zoekt iemand om naar winkels te gaan in Soest, praatje maken of rummikub spelen. Mevrouw heeft een scootmobiel. Wilt u haar een luisterend oor aanbieden of met haar op pad gaan in Soest?
€ n.v.t.

Aangeboden: Wandelen met de rollator - 08-05-2018
Vrolijke mevrouw (98 jaar) met humor woont al meer dan 50 jaar in Soest. Ze heeft geen kinderen en haar man is een paar jaar geleden overleden. Mevrouw zou het leuk vinden om met iemand klein stukje te wandelen of thuis koffie te drinken. Mevrouw is hardhorend, heeft een rollator en is beginnend dementerend. Wilt u iets voor deze eenzame vrouw betekenen? 1 uur in de week of om de week zou al heel fijn zijn. Dagen en tijden in overleg.
€ n.v.t.

Aangeboden: Wandelen met meneer met een rolstoel - 20-03-2018
Bent u 1 keer per week of om de week beschikbaar voor een wandeling met een meneer met dementie in Soest? Dan zoeken wij u! De heer zit in een rolstoel en woont samen met zijn vrouw die mantelzorger is.
€ n.v.t.

Aangeboden: Wandelen met 82 jarige man met NAH - 20-03-2018
Een 82 jarige man in Soest heeft meerdere keren een herseninfarct gehad. Wil jij 1x in de twee weken met dhr. een wandeling maken, spelletje doen of gewoon "er zijn" voor dhr.? Zo kan zijn vrouw ontlast worden en kan zij een keer gerust boodschappen doen. Voorkeur: woensdagmiddag of donderdagmiddag. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via: 035 602 3681 of vrijwilligersthuis@swos.nl
€ n.v.t.

Aangeboden: Schaakmaatje gezocht voor 81 jarige man - 13-03-2018
81 jarige man in Soest met weinige sociale contacten wilt af en toe met iemand gaan schaken. Heeft u veel geduld en kunt u omgaan met senioren die wat passief zijn? Voor meer informatie neem contact op met: A-Yi Kah vrijwilligersmakelaar bereikbaar op dinsdags 035 602 3681 vrijwilligersthuis@swos.nl
€ n.v.t.

Gevraagd: Ophalen bij fysiotherapie - 11-02-2018
Wie wil mij op dinsdagmiddag om 13.30 uur ophalen bij de fysiotherapeut in Hoog Soestdijk om bij mooi weer met mij in de rolstoel terug te lopen naar huis (ca. 10 minuten) of bij slecht weer met de auto (en de rollator) thuisbrengen?

In overleg


Aangeboden: iemand wegwijs maken in Soest - 28-11-2017
mevrouw van 82 jaar woont sinds april 2017 in Soest. Ze heeft man dit jaar verloren en voelt zich eenzaam. Wil jij haar wegwijs maken in Soest? Ze heeft behoefte aan een "maatje", iemand om mee te praten, gezellig koffie drinken, spelletje spelen of Soest verkennen.
€ n.v.t.

Gevraagd: Praatje maken met mevrouw met dementie - 28-11-2017
Mevrouw is 88 jaar, woont in Soest en heeft dementie. Haar dochter is mantelzorger, maar woont niet in Soest. Ben jij geduldig en ben jij maandagmiddag een uurtje beschikbaar? Het gaat om praatje maken, soms een spelletje spelen of gewoon "aanwezig" zijn.
€ n.v.t.

Aangeboden: Vrijwilligers in Soesterberg gezocht! - 28-11-2017
Wil jij iets betekenen voor eenzame senioren in Soesterberg? Het gaat om gemiddeld 1,5 uur per week of per twee weken. Een 80 jarige man is al meer dan 15 jaar weduwnaar en heeft geen kinderen. Hij heeft slechts een klein netwerk. Wil jij met hem een praatje maken of met de auto samen naar supermarkt gaan? Een 80 jarige man voelt zich eenzaam nadat zijn vrouw in een verzorgingshuis is opgenomen. Wil jij bij meneer op bezoek gaan om te praten en samen koffie drinken? Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.
€ n.v.t.

Gevraagd: jonge actieve behulpzame mensen - 13-07-2017
Ik heb een kokosvloer die aan de vloer is geplakt, dat kleedje is 1.60 bij 2.30 uur groot en kan het beste met een plamuur mes van de vloer geschraapt worden. Niet echt gemakkelijk voor  een oud mens als ik ben, maar welke jonge mensen willen voor mij op de knieen zodat is weer een lekker schone vloer heb? Informatie bij de SWOS 035 6023681

In overleg


Gevraagd: sportschool - 14-06-2017
Ik ben een jonge man van rond de 60 jaar en houdt van sporten bij basic fit. Ik vind het gezellig om dit met anderen te doen.Daarom ben ik op zoek naar mensen die het ook gezelliger vinden om samen te sporten dan alleen. Heb je ook een abbonnement bij basic fit? Heb je zin om met mij te sporten. Neem dan contact op met de SWOS 035 6023681. Vraag naar Sanne van den Berg.

In overleg


Aangeboden: Winkelmaatje voor 88 jarige vrouw (1x per maand) - 21-03-2017
Een 88 jarige vrouw in Soest zoekt iemand om af en toe samen mee te winkelen. Mevrouw heeft haar eigen auto en kan zelf autorijden. Ze loopt met een rollator en heeft iemand nodig die haar rollator in- en uit de kofferbak kan tillen. Gemiddeld 1x per maand winkelen, bijvoorbeeld naar de Hema of naar een schoenenwinkel.
€ n.v.t.

Aangeboden: Dagje met de trein weg en treinstations bekijken! - 14-03-2017
Een 70-jarige man in Soest houdt van architectuur, met name treinstations. Hij wil heel graag 1 of 2 keer treinstations gaan bekijken. Hij heeft een hersenbloeding gehad en hierdoor kan hij helaas niet meer zelfstandig zulke uitjes doen. Hij heeft een rollator en heeft hulp nodig bij het in- en uitstappen. Deelt u ook zijn interesse? Of vindt u het leuk om een dagje met hem te reizen en stations te bewonderen?
€ n.v.t.

Gevraagd: Begeleidster gezocht voor dame uit Soest naar ziekenhuis UMC periode april/mei 2017 - 13-03-2017
Voor mijn moeder van 80 jaar zoek ik iemand die haar de komende tijd kan begeleiden van Soest naar Utrecht (UMC) ivm bestraling die zij moet ondergaan. U reist gezamenlijk per taxi heen en weer. Bent u degene die mijn moeder zou kunnen begeleiden vanuit haar appartement naar de radiotherapie afdeling in het UMC? Het is waarschijnlijk voor 3 dagen per week (di/woe/do) en gedurende een periode van ongeveer 5 weken. Start zal ca. eind maart zijn.
€ n.o.t.k.

Aangeboden: Aangeboden via Hulpmiddelen voor Nop 2e hands hulpmiddelen zoals rollator, looprek, verbandschoenen ed - 10-02-2017
Rollators en andere hulpmiddelen zoeken nieuwe eigenaar Bij Hulpmiddelen voor NOP, een initiatief van Fysiocentrum Veenstreek in samenwerking met de King Arthur Groep (KAG) staan meerdere hulpmiddelen zoals tweedehands rollators, looprekjes en dergelijke te wachten op een nieuwe eigenaar. De hulpmiddelen zijn nagekeken en schoongemaakt en kunnen, na telefonisch contact, GRATIS worden afgehaald op de praktijk aan de Ereprijsstraat 209 of bij de KAG op de Molenstraat 8A. Heeft u of uw naaste behoefte aan een hulpmiddel, of doet u er niets meer mee en vindt u het zonde om weg te gooien? Neem dan contact met ons op. Fysiocentrum Veenstreek: 6011525; mail fcv@xs4all.nl King Arthurgroep; 06-37449397; mail ocsoest@kingarthurgroep.nl
€ gratis

Aangeboden: diversen kijk, lees, informatie boeken - 16-01-2017
Ik heb heel veel boeken, leesboeken, maar ook informatieve boeken, woordenboeken, puzzel woorden boek. prachtige kijkboeken, spannende boeken, ect ect. Ik zou dit graag voor algemeen gebruik willen schenken.
€ gratis

Gevraagd: Chauffeur - 10-12-2016
Een oudere dame in Soest is op zoek naar iemand met auto. De bedoeling is dat de chauffeur, tegen betaling, mw. naar diverse winkels rijdt.
€ In overleg

Gevraagd: Hulp (liefst vrouwelijk) gezocht voor lieve, oudere dame (79) in januari en februari 2017, woonachtig in centrum Soest - 07-12-2016
Geen beschrijving
€ Nader overeen te komen

Gevraagd: Sterke man of vrouw die oude dame door het leven kan tillen - 22-11-2016
Voor een oudere dame, in de buurt van Soest Midden aan de Dalweg, zijn we op zoek naar een sterke man of vrouw die met haar op stap wil om kleine boodschappen te doen of een kopje thee te drinken. U rijdt haar rond door Soest zodat zij weer eens wat anders ziet dan haar eigen huis. U draagt haar op handen en haar rollator neemt u mee. Zij is u dankbaar en heel blij met uw komst.

In overleg


Gevraagd: Gevraagd op dinsdag en woensdag gezelschap dame/heer - 14-11-2016
Voor een client van Lyvore, die veel alleen thuis is en rolstoelafhankelijk zijn wij opzoek naar een maatje die op dinsdag en/of woensdagmiddag bijvoorbeeld een uurtje thee kan verzorgen en een praatje maakt bij deze client.
€ vrijwillig

Gevraagd: gevraagd: 2 a 3 x per week wat eenvoudige hulp en gezelschap - 15-10-2016
gezocht een geduldig persoon, die graag in gezelschap van ouderen verkeert, houdt van een tuin, praktisch is ingesteld, zelf ziet wat ze/hij kan doen, spreekt goed Nederlands. Kopje thee zetten, wasje ophangen, brief naar de brievenbus, afwasmachine uitruimen, kletsje maken etc. kortom gezelschap(shulp) gezocht die soms ook wat kleine klusjes in en om het huis wil doen, bij zelfstandig wonende oude dame ( weduwe), een paar keer per week een uurtje of twee
€ in overleg

Gevraagd: Vrijwilligers om te winkelen - 10-10-2016
Vrijwilligers om af en toe te winkelen met oudere dames. Jij maakt het verschil, geeft kleur aan een dag! WELKOM

In overleg


Gevraagd: Mooi Montel tweezit bankje - 22-09-2016
Staat in vakantiechalet weinig gebruikt, zituren gehad. Nieuw € 500
€ 150

Gevraagd: Gezocht een Rolstoel - 17-08-2016
We zijn op zoek naar een geschikte rolstoel om eens met mevrouw buiten te wandelen. Hebt u er een over of niet meer in gebruik, meld het ons. Mw. zou er heel blij mee zijn.

In overleg


Aangeboden: wandelmaatje - 29-07-2016
Voor een slechtziende dame zoek ik een wandelmaatje, of begeleidster als mw naar specialist moet.

In overleg


Gevraagd: hulp in kleine tuin - 09-06-2016
Snoeien onkruid weghalen, i.v. m handicap is dit voor mij niet meer op te brengen.
€ vrijwillig

Gevraagd: Scootmobiel te koop - 17-04-2016
Scootmobiel staat in mijn schuur, maar heb er nog geen gebruik van gemaakt. Mocht U iemand weten, ben ik bereikbaar op 035 60 32344. Vriendelijke groet, Laura
€ 1000.

Aangeboden: fiets ruilen - 31-01-2016
Ik wil graag mijn damesfiets ruilen voor een heren fiets. Misschien heeft u nog een herenfiets in de schuur, zou u mij dan willen bellen? Contactpersoon Tina Bolks bereikbaar via de SWOS 035 6023681
€ 0

Gevraagd: Vakantie maatje - 15-01-2016
Ik ben een sportieve vrouw van 80 jaar en zoek een gezellig en sportief vakantiemaatje voor 2 a 3 weken vakantie in Portugal. Ik zou het fijn vinden als we een leuk hotel hebben, met ieder een eigen kamer, in de buurt van het strand waar ook een mooie wandelomgeving is om er lekker op uit te gaan. Ik zou graag in februari iets plannen, maar later kan ook. Graag reacties via deze site

In overleg


Gevraagd: Pannenkoekenbakkers / sters - 10-12-2015
In OC De Drie Eiken zijn we zoek naar pannenkoekenbakkers of baksters? Heb u zin? Neem even contact op met Mieke Veken 0346 351402

In overleg