De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035-602 36 81
SWOS SoestIk zou de SWOS niet willen missen
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
SWOS SoestIk zou niet weten wat ik zonder klusjesdienst
SWOS moet beginnen
SWOS SoestIk kan actief blijven, er is zoveel te
doen in Soest voor senioren
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
MENU

Vacature Ouderenadviseur (26 uur)

Ouderenadviseur 26 uur

 

De SWOS, de welzijnsorganisatie voor senioren in Soest, is op zoek naar een ouderenadviseur (26 uur) met als kerntaak eenzame ouderen en senioren in isolement.
De functie bestaat uit het signaleren van eenzame ouderen, in gesprek met hen gaan over een maatwerkoplossing, het mobiliseren van het netwerk en deze senioren in hun kracht zetten. Hierbij het lef hebben jezelf overbodig te maken.

De functie is twee-ledig:

Naast het bezoeken van ouderen zijn er activiteiten voor eenzame ouderen en/of organiseert de beroepskracht samen met vrijwilligers en senioren nieuwe activiteiten die eenzaamheid voorkomen. Dit bevat circa 18 uur p.w.
De  beroepskracht kan activiteiten voor groepen organiseren die omgaan met verlies, eenzaamheid met als doel dat mensen zelfstandiger en zelfredzamer zijn.

Daarnaast is één van de activiteiten de Buurtkamer De Klarinet, dit gaat om 8 uur per week, meestal op de vrijdag, voor groepsactiviteiten met kwetsbare senioren met lichte geheugenproblemen, voor senioren met niet aangeboren hersenletsel en voor senioren met een klein netwerk.
 

Meer info?  http://www.swos.nl/lay/media/upload-2018/vacature-eenzaamheid-2018.pdf