De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035-602 36 81
SWOS SoestIk zou de SWOS niet willen missen
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
SWOS SoestIk zou niet weten wat ik zonder klusjesdienst
SWOS moet beginnen
SWOS SoestIk kan actief blijven, er is zoveel te
doen in Soest voor senioren
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
MENU

dementievriendelijke samenleving

Een stapje verder naar een dementie vriendelijke samenleving in Soest?

We zijn op zoek naar een verbinder, iemand die initiatiefrijk contacten legt met de samenleving in Soest. De bakker, de slager, de kroegbaas, de lagere school tot de burger in de straat.
Waarom? Om te zorgen dat dementie geen probleem meer is, omdat mensen met dementie niet in de kou  staan, maar begrepen worden en mee kunnen blijven doen.

Mensen met dementie kunnen verward zijn, niet meer weten wat ze doen of vergeten wat net is gebeurd. Moeten we hen dat kwalijk nemen of zorgen we er voor dat zij mee kunnen doen in hun eigen waardigheid met hun eigen vermogens?

Onbekendheid met dementie en onbekenheid met het omgaan met dementie mag niet de reden zijn dat we mensen buitensluiten.
Daarom zijn we op zoek naar iemand die woorden kan geven om het taboe te doorbreken en die een stem kan geven voor anderen die de woorden niet meer kennen.
Het doel is dat deze verbinder mensen en organisaties in Soest kan motiveren om te leren omgaan met dementie ( scholing).
Te leren accepteren dat ook al zijn we anders, er voor iedereen een plek is in Soest. ( taboedoorbreken).
Het verbeteren van veiligheid omdat diverse organisaties, woningbouwcorporaties, brandweer, politie weet om te gaan met dementie.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie op naar de Stuurgroep Ketenzorg Dementie Baarn & Soest t.a.v. Idelette Sleurink, directie@swos.nl
Je krijgt een contract voor 8 uur per week gesalariseerd in CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening)
We zijn op zoek naar iemand met een HBO- opleiding.