De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
Molenstraat 8c
3764 TG, Soest
Telefonisch bereikbaar
tussen 08:45 - 13:30
Telefoonnummer
035-602 36 81
SWOS SoestIk zou de SWOS niet willen missen
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
SWOS SoestIk zou niet weten wat ik zonder klusjesdienst
SWOS moet beginnen
SWOS SoestIk kan actief blijven, er is zoveel te
doen in Soest voor senioren
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
MENU

Vacatures

De Societeit 70+ vraagt twee enthousiaste collega's voor de donderdagmiddag die het plezierig vinden in contact te zijn met senioren, goed kunnen luisteren naar hun vragen en een open sfeer kunnen creeren. Mensen die het fijn vinden om met anderen samen te werken. De Societeit 70+ is voor ouderen die vereenzamen en die hier nieuwe contacten kunnen opdoen, de gemiddelde leeftijd van de bezoekers is boven de 80.
Is het iets voor u? Bel met de SWOS 035 6023681 en wij maken met u een afspraak. U kunt ook eens kijken en de sfeer proeven bij de Societeit 70 op donderdagmiddag in OC De Klarinet, Klarinet 39.

De Seniorenbus zoekt op een planner/telefoniste voor de maandagmorgen en woensdagmiddag. Iemand die accuraat is, goed kan communiceren met senioren, goed overweg kan op de computer met het planningsprogramma en die van gezelligheid houdt.
Voor de seniorenbus zijn we ook op zoek naar chauffeurs en bijrijders.
Interesse? stuur een email naar seniorenbus@swos.nl of bel met de SWOS 035 602 36 81.

Maaltijdbezorgers gezocht, voor de koelvers bezorging en voor de vriesversmaaltijden, ook in het weekend. Maaltijden bezorgen is gezellig vanwege het contact met de collega bezorgers en vooral omdat de klanten zo blij met u zijn. U bouwt een contact op met de diverse klanten die naar u uitkijken en waar u een contact mee opbouwt. Belangrijk werk, want dagelijks eten is is gezond. U krijgt een geringe onkostenvergoeding. Interesse? Neem even contact op met Marja Smeets, stuur een email naar maaltijden@swos.nl of bel even met de SWOS 035 602 36 81.

Buurtkamer De Klarinet. Voor de Buurtkamer hebben we op dit moment 8 vrijwilligers nodig. De Buurtkamer is een nieuwe activiteit voor ouderen die extra ondersteuning nodig hebben, in een huiskamerachtige sfeer. De vrijwilligers vinden het leuk om iets te betekenen voor een ander, kunnen zich inleven in een ander, kunnen met anderen samenwerken en houden van een open communicatie. U werkt samen met een beroepskracht en een andere vrijwilliger op één dagdeel. Een vast item is het eten voor de deelnemers waar u altijd bij bent als vrijwilliger. Meer informatie of hebt u interesse? Hanny de Wit, ouderenwerker van De Klarinet kan u meer vertellen. deklarinet@swos.nl of via 035 602 31 39.

Tuinliefhebbers in Soesterberg. Voor het onderhoud van kleine tuintjes van senioren in Soesterberg zoeken we tuinliefhebbers die het leuk vinden om in hun vrije tijd, senioren die zelf het tuinonderhoud niet meer kunnen doen, te helpen. In overleg met de senioren kunt u zelf bepalen op welk tijdstip dit het beste uitkomt. De tuinklus mag niet langer duren dan 3 uur. Het gaat niet om het onderhouden van het gras, aanleggen van paden of tegels. U ontvangt een geringe vergoeding. De senior betaalt de SWOS een bijdrage voor de onkosten. Interesse? Bel de SWOS 035 602 36 81

Computervrijwilligers De Klarinet. Bent u goed in het overbrengen van kennis, en het omgaan met nieuwe tablets? Vind u het leuk om anderen nieuwe vaardigheden te leren, ben u geduldig en behulpzaam? Dan bent u mogelijk onze nieuwe collega vrijwilliger binnen de computergroep De Klarinet. Meer informatie via Hannie de Wit, De Klarinet, 035 602 31 39

Hulp thuis van vrijwilligers:

Wandelen.
Voor diverse senioren zijn we op zoek naar vrijwilligers die een ommetje willen maken. Soms een korte wandeling, soms een wandeling van een uur of meer. Voor anderen zoeken we mensen die samen willen fietsen. Kortom een fijne buitenactiviteit.

Vriendschappelijk huisbezoek. We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die een dagdeel de hulp thuis van een mantelzorger willen overnemen. Bijvoorbeeld door samen koffie te drinken, te wandelen, fietsen of over hobby’s te praten. Soms bestaat de aanwezigheid puur uit “samen-zijn”.

Voor mensen met dementie. Mensen met dementie die alleen wonen kunnen wel extra ondersteuning gebruiken. Natuurlijk komt de thuiszorg, is er hulp bij het huishouden, maar iemand die 'gewoon eens gezellig tijd heeft', voor een praatje of activiteit is van harte welkom.Vrijwilligers worden geschoold en krijgen informatie en  begeleiding in het omgaan met dementie. Bekendheid met dementie maakt het gemakkelijker om deze activiteiten te kunnen uitvoeren. Aanmelden via hulpthuis@swos.nl

Vacatures voor vrijwilligers in de ontmoetingscentra kunt u via de links vinden

SWOS Ontmoetingscentrum De Klarinet

SWOS Ontmoetingscentrum De Drie Eiken 

SWOS Ontmoetingscentrum Klaarwater

Andere vacatures?
Kijk eens op www.dichtblij.nl;  of buro vrijwilligerswerk bij Balans,bij Lyvore, een andere mogelijkheid is bij de Amerpoort of bij Zorg voor elkaar